[]

hamamböceği ile mücadele yolları

banyoyu ve mutfağı hamamböcekleri bastı.nereden çıkıyorlar anlamış değilim.gittim haşerat öldürücü yem aldım.siyah plastik bir parça , yem nerde bakmak için plastiği makasla kestim , böyle fındık gibi bir yem çıktı içinden.
hamamböceği bu yemi nasıl yiyecek de ölecek , kediye versen boğazında kalır ,
acaba yemi ezip parça parça, fırının ,buzdolabının altına falan mı atmak lazım yoksa o fındık büyüklüğündeki yemi olduğu gibi mi kullanmak lazım?


 
yem mem fayda etmiyo şerefsizlere, utanmadan çatur çutur yiyorlar, topyekün savaş aç, gördüğün yerde ez. aç kalsın yavruları pezemenklerin.


  • uz  (10.08.07 23:13:37) 
apartman yöneticisi ile konuşun sizden başka böcek problemi olan aile varsa spreydir, yemdir falan harcayacağınız paranın daha altına evinizi profesyonellere (lan sanki fbi) ilaçlatabilirsiniz. en kesin çözümü o olacaktır.

"apartmana koyum sadece ben ilaçtırım" diyorsanız unutmayın böcekler ilacın kokusunu alacak ölen ölecek ama büyük çoğunluğu öteki dairelere kaçacaktır. ilacınızın etkisi geçtiktan sonra tekrar geri geleceklerdir. en iyi yöntem tüm binayı aynı anda ilaçlatıp böcekleri komple apartmandan kaçırtmaktır.
  • atrin  (10.08.07 23:52:53) 
kedi besleyin, evinizde hareket eden hiç bir haşere barınamaz, sinekler dahil.


  • kimlanbu  (10.08.07 23:58:49) 
nam-ı diğer karafatmalar mutfak ve banyo giderlerinden gelir zaten. dolap köşeleri yada bunun gibi sıkısık tepisik yerleri pek severler.yem falan kar etmiyosa, o giderlere çamaşırsuyu boca edin. bikaç gün tekrarlayın.sonra da raid in böcek ilaçları vardı 6gen olanlar,işte onlardan da alıp koyarsanız,sizi birazda olsa kurtarır.ancak bu sıpalar accaip hızlı ürüyo,maşallahları var o konuda,o yüzden yavrulayabilecekleri ücra köşelere de çamaşır suyu lazım.ha bir de mutfakta yerde kırıntı olmamasına dikkat edin.


  • lavitaebella  (11.08.07 00:10:41) 
yahu bunlar nasıl çoğalıyor , demin banyoya gittim , 4 tane ayvru hamamböceği ,ortalarda fink atıyor.çatlak fayansların aralarına macun sürdüm , banyoda açıkta delik kalmadı , yine geldiler..

apartmanı ilaçlattırma işi mantıklı ama bizim apartmanda olmaz.su deposunun hidroforu bozulmuş , daire başı 50 lira vermediler ,cimri pezemenkler.
  • marcelorios  (11.08.07 00:33:39) 
onlar hiçbir işe yaramıyor.yerlerde bir sürü ekmek kırıntısı bilmem ne varken o labirentlerin içindeki dalgayı yemeye üşeniyor hayvan.yese bile ölmüyor.git sağlam bir kimyasal al dök heryere.ama yuvasını bulman lazım.biz 15sene mücadele verdik.sonra ne oldu? tavanarasındaki 2 ton kurumuş güvercin bokunu attık fatality yaptık.bir de çok uyanık bir hayvandır.ışığı görünce bir ölü taklidi yapar ki oskarlıktır


  • atmosphere  (11.08.07 00:54:38) 
bir yakinimin komsusu ziraat mühendisi imis ve borik asit ile nisasta yi (mesela kaynamis patatesi) bir araya katip yogurun, ufak ufak misket köfteler yaparak oraya buraya birakin demis. hamam böcekleri nisastaya bayiliyormus ama borik asit te sindirim sistemlerinde donarak ölmelerine sebep veriyormus.bu yöntem insan evladina hic zarar vermedigi gibi denenerek sylar tipli bu invincible yaratiklarin kökünü kurutuyor hakikaten de.


  • atmacaged  (11.08.07 01:17:36) 
her türlü haşereye karşı belli bi frekansta ultrasonik ses yayan ufak bi cihaz var. prize takıyorsun çalışırken -insanın duyamayacağı- bir ses yayıyor, böcekler deli oluyor vs vs. çok bilimsel anlattım farkındayım. Perpa'da ve Kadıköy'de var. fiyatı 80 lira civarındaydı yamulmuyorsam.


  • sıkay  (11.08.07 23:38:00) 
atrin in mesajına katılıyorum ama jel ilaçlama yaptırırsanız böcekler kaçmaz son kalana kadar etkisi devam eder jel ilaçlama ile ilgili geniş bilgiyi www.haserekontrol.com adresinden bulabilirsiniz


  • proser  (20.05.08 16:08:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.