[]

hdd ayırma

selam duyuru sakinleri. hp'den bu gün yeni ürün verdiler arızalı ürünün yerine şimdi bu pc nin 500 gb hdd'i var. c: sürücüsünde 450 gb d: sürücüsünde 23 gb. her neyse c sürücüsünün hdd'i 300 gb yapıp 150 gb hdd yi d sürücüsüne nasıl vericem ?
windows 7 kullanıyorum öptüm bye.

duyuru sakinleri çok büyük bi salaklık yaptım da paylaşmak istedim... aramaya inandım google da aradım adamın birisi bilgisayarım-yönet vs vs. ordan c yi ufalttım sandım ki d sürücüsü büyüyecek. d sürücüsünün recovery olduğunu unuttum bi an 150 gb ufaldı hdd bua nasıl 150 gb eklicem tekrardan :S


az önce yaptığım salaklığı genişleterek düzelttim de. şimdi c sürücsünü nasıl bölücem ben onu bilmiyorum :s

 
windows 7 hocam ya bu link vista:S


  • vurursa gol olur  (04.12.09 17:50:11) 
sağolasın hoca eyv. oldu :)


  • vurursa gol olur  (04.12.09 18:56:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.