[]

call of duty modern warfare 2 multiplayer oynayabilen var mı?

herkese selam... "yaw bıktık şu call of duty muhabbetinden" demeyin ne olur..
basit birkaç sorum var.. tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa merakım giderilecek...
şimdi durum şu...
PS3 üm ile online oyun seçeneklerinden birkaçını denedim. saha doğrusu sürekli deniyorum.. takım oluşturuluyor ben herhangi bir takımdan oluyorum.

1)oyun başlıyor yürüyorum zımbalayacak adam arıyorum. ancak daha 3-5 adım atmadan nereden geldiğini bile anlayamadan ben zımbalanıyorum sürekli. gözüm radarda , önüme de bakıyorum ama beni vuran adamı göremiyorum.. hatta ben vurulduktan sonra beni vuran kişinin gözünden izletiyor oyun... onu izlediğimde deli oluyorum.. adam beni ördek gibi zımbalıyor.. ben mi çok acemiyim.. herkes bu yoldan geçiyormu? yoksa var mı bunun bir çözümü de ben bilmiyorum?

2) oyun sırasında herkes sürekli koşuyor.. bunun nedeni nedir? taktik bu mudur yani?

3)radarda dostlar ok şeklinde görülüyor. düşmanlarsa kırmızı nokta.. ancak kırmızı noktalar bazen yanıyor bazen sönüyor. bunu nedeni nedir peki? adamların vuruldukları için söndüklerini sanmıyorum.. hatta beni vuranlar radarda görünmüyorlar.. acaba diyorum belli rütbelere gelenlere verilen bir özellik midir radarda görünmemek?

4) istediğim bir arkadaşım ile dost olarak sadece iki kişi (farklı illerden) yine aşka iki kişilik bir takımla savaşabilirmiyiz? arkadaşımla online nasıl buluşabiliyorum...?
şimdiden teşekkürler...

 
1) telekomun yurtdışı çıkışları sağolsun lag yaşama ihtimaliniz yüksek, bence başınıza gelen de bu.


  • frosties  (03.12.09 21:33:59) 
1) cok normal elinin alismasi icin sabret ben epey acemilik cekmistim 1 de ama cok can sikma alisiyosun

2) yavas yurursen kolay hedef olursun ve oyun modlarina gore hizlica bir yere gitmen gerekiyor olabilir, sanirim ingilizce de de problem var oyun modlarina gore ne yapman gerektigini nette turkce bulabilirsin

3) dusman aktif UAV niz yoksa sadece ates ettiginde yerini belli eder

3) create game gibi varyasyonlari dene unranked maclar yapabiliyor olman lazim
  • thefin  (03.12.09 22:33:14 ~ 22:33:40) 
teşekkürler...
ingilizcem çok iyi olmasa da az çok anlayabiliyorum... ama doğrusunu soylemek gerekirse kimseyi dinlediğim , yazıları okuduğum falan yok... oyuna giremiyorum (daha anlayamadan vuruluyorum) ki soylenenleri dinleyeyim..
düşman aktif UAV nedir? nasıl temin edilir?
bir şey daha. otomatik hedefleme bende kapanıyor muli de... açmayı denedim ama menülerde bulamadım. sanırım boyle bir şansım yok.. ??
  • ceyrekakıl  (03.12.09 22:56:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.