[]

skechers kalıp sorusu

merhaba skechers giyenler,

Okumaya üşenenler için soru: skechersların kalıbı büyük mü küçük mü?

Dün sonunda bir skechers aldım kendime. Normalde ayağım 36-37 arasında, modele göre değişiyor. Bu ayakkabının 36sında baş parmağım ayakkabının ucuna yakın oldu. satan kadının 37 kesinlikle daha iyi, rahat edemezsiniz yoksa diye epeyce ısrarlı önerileriyle 37sini aldım. Ama bunda da neredeyse 1 parmak boşluk var gibi.

Genel olaran spor ayakkabılar 1 numara büyük alınır zaten ama bu ayakkabıda öyle değil sanki. Sizce nasıl kalıbı? Model, memory foam bu arada.

Teşekkürler

 
36,5 yokmuydu?? spor ayakkabi alirken genellikle bucuklu ayakkabi oluyor bana. eger bucuk numarasi yoksa almiyorum.


  • 1917  (13.08.16 12:32:30) 
skechers'larda buçuk numaralarda var aslında. ben normalde 43 giyiyorum. 43 büyük gelince 42,5 aldım. 4-5 ay sora biraz genişledi o da. 36 alsaydın genişlerdi zamanla muhtemelen. ya da nerden aldıysan 36,5 numara ile değiştirmeye bak.


  • spirit crusher  (13.08.16 13:23:47) 
Benim de oyle oldu büyük geliyor ayagima ama rahat yine de.


  • passive aggressive  (13.08.16 14:30:21) 
Ben de skechers'ımı kışın iki kat üst üste giydiğim havlu çorap ile deneyip almıştım, sonuç olarak şu an yarım ya da bir numara civarı büyük geliyor ama sıkıntı değil ya, ben böyle daha çok seviyorum.


  • köstebek kurabiye  (13.08.16 14:43:07) 
varmış 36.5 numarası ama mağazadaki çakal söylemedi kendi mağazalarında yok diye. yapıcak bi şey yok böyle de rahat gibi gerçekten


  • minguinho  (13.08.16 23:04:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.