[]

Bebek odası mobilyası nereden alınır?

İstanbul'dayız. Bildiğimiz bi avrupa yakasında Masko mobilyacılar çarşısı var, bir de anadolu yakasında Modako.
Bunun dışında, şuraya git, burdaki mobilyacı iyidir, biz ordan almıştık diyebileceğiniz yerler var mı acaba?

Ucuz bir şey peşinde değiliz, iyisi olsun, güzeli, sağlıklısı olsun ama tabi insani çerçevelerde olsun diyoruz etiketler :) Malum, bebek geliyor, zaten paraları saç saç saç durumundayız, o kadar açılamayacağız :)

Teşekkür ederim şimdiden.

 
belki saçma olabilir ama; bebek odası yerine genç odası alın ileriye dönük olarak. normal yatağa masraf yapmayın sadece şimdilik mobilyaları olsun. bi tanede bebek için ayrı karyola zamazingosundan alın bebek onun içinde yatsın oda kalsın diğer türlü daha çok masraf olur :)


  • buffy de vampir sayilir  (26.11.09 19:18:31) 
gecen hafta izmirdeki ikea'da cok guzel bebek odası vs. gormustum.fiyatları da iyiydi.garanti bilmem ne olayı da var sanırım onlarda.bence bi bakın ikea'ya..


  • saleen  (26.11.09 22:01:31 ~ 22:01:45) 
inci tunçel'in sayfasına bakın, ben özellikle bir tanesine bittim.
www.incituncel.com

benim favorim manolya.
  • urasil  (02.12.09 09:48:46) 
caploonba ya da çilekten alınır. En azından sertifikaları var. Özellikle caploonba nın fiyatları çok uygun..


  • white35  (19.10.14 19:15:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.