[]

Neden sigara iciyorsunuz?

.




 
keyifli.


  • bryan fury  (23.11.09 19:45:08) 
bence sigara arka arkaya 10 defa söyleyince anlamını yitiren "zevk" sözcüğü gibi.

zevk zevk zevk zevk zevk zevk zevk zevk zevk zevk zevk zevk zevk zevk

şimdi anlamını yitirdi ama canım yine isteyecek, yine 10 defa söyleyeceğim, anlamını yine yitirecek.

goto 10
  • blackdog  (23.11.09 19:45:45) 
her nefeste, sanki büyük bir iş bitirmişim gibi hissettirdiği için.


  • erkan  (23.11.09 19:47:16) 
-birayla iyi bir kombinasyon oluşturduğu için. (tad olarak) o iğrenç yağlı patates cipslerini yerken o kolayı içme sebebi gibi bir açıklama. onunu dışında içmiyorum. gayet bireysel.


  • applebite  (23.11.09 19:48:47) 
kız arkadaşım içtiği için. evet mantıksız. aşk öldürür.


  • bellbane  (23.11.09 19:51:40) 
vakit geçsin diye içiyorum ben. geçenlerde farkettim. ne zaman aylak kalsam, yapacak bişi bulamasam bir bakıyorum sigara yanıyor elimde. anlamadan oluyor. bırakacam ama el alışkanlığı var çok fazla. nikotin eksikliği çok germiyor beni ama öyle boş boş otururken elimin boş olması o çok garip geliyor.


  • ayiadam  (23.11.09 21:09:53) 
benim odaklanmamı sağlıyor hacım misal. akşamları evde, otel odasında misafirin evinde sigara içmem. en çok çalışırken iş yerinde ve okurken iş yerinde sigara içerim. yürürken asla sigara içmem. uzun yolda araba sürerken içerim, bazen şehiriçinde arabada içerim.

neden sordundu?
  • fempusay  (23.11.09 23:04:37) 
sevgiden, seviyorum ben misal. mumkun olsa yerim yani o derece.


  • islakkedisudankorkmaz  (24.11.09 01:50:08) 
Noluyor'un açtığı soruya cevap yazmışsın ermanen. Sigara içenlere önyargısı olan birisi, bu soruyu neden sorar ki? Neden içtiğimizi öğrenince önyargın değişecek mi? Değişmese de olabilir. Bu önyargı beni rahatsız etmiyor. Sigara ile ilgili söylenenleri ve yazılanları üzerime alınma gibi bir huyum var. Bu beni rahatsız ediyor. Niyeyse. Bırakmaya çalışıyorum. Sigaranın zararları konusunda nutuk çekenlere ve bırakmam gerektiğini söyleyenlere de gıcık oluyorum.


  • july14  (24.11.09 12:54:08 ~ 20.04.11 21:42:39) 
onyargili oldugumu nerden cikardiniz, verdigim cevapta oyle birsey yok. ben hayatla ilgili genel bir cevap verdim. orda verdigim cevabi neden burda irdeliyorsunuz ki, ben burda sadece neden sigara ictiginizi soruyorum, altinda aranacak birsey yok.


  • ermanen  (24.11.09 18:07:34 ~ 18:08:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.