[]

One Piece

Sevgili animeseverler. One Piece adlı seriyi izlemek istiyorum. İzleyeyem mi?.
Benzer animelerden Naruto'nun hastasıyım. Bleach'in de bounto bölümleri ve filler bölümleri haric sevmiştim. Şimdi başlasam One Piece' e sıkılır mıyım acaba? yoksa iyi midir? vakit kaybı olur mu vs vs?



 
one piece en az fillera sahip animelerden birisi. heyecan hiç düşmüyor. naruto ve bleach sevdiysen kesin bunu da seversin. çoğu shounen animecisinin vazgeçilmez serilerinden birisidir. fansub olarak animanist grubu yayınlıyor. altyazılar kazaskere ait google'da aratırsan kazaskerin kendi sayfasından sadece altyazılara da ulaşabilirsin bulabilirsin. Dp'de de yayınlıyordu sanırım.


  • zeronakamura  (23.11.09 19:51:18) 
Şahsen dediğin 3 animeyi de izliyorum ve rahatlıkla söyleyebilirim ki naruto görüp görebileceğin en sikko shounenlerden birisi. Hani cidden başarısız. Nereden tutarsan elinden kalır. Bleach eh iştedir. One Piece ise ezer geçer. Dağıtır hepsini. Eğer çizimlerine burun kıvırmazsan izle, izlettir.
Türkçe altyazıyla izlemeyeceksen de kaizoku funsubs'ın çıkardıklarını izle. Sonrakiler için de vegapunk, yibis falan.

  • sesee  (23.11.09 20:11:07) 
haha aşkolsun abi. naruto hastasıyım ya. hele şu son bölümler baya iyi ya itachi-sasuke, pein-konoha vs... : ) başlayacağım one piece izlemeye. bakalım:)

edit: valla izliycem wampex: ) umarım naruto gibidir haha
  • x factor  (23.11.09 20:20:20 ~ 21:46:52) 
saçma salak bi dövüş 458u4534530u9 bölüm sürüyor, beni baymıştı bıraktım. diğer arkadaşlar göre şaheser, demekki yamukluk bende.


  • tulkas  (23.11.09 21:17:01) 
One Piece? akan sular durur.


  • wampex  (23.11.09 21:18:47) 
tavsiye ederim eğlenceli bir seri ;)


  • busuta  (23.11.09 21:58:33) 
one piece başlığına zamanında yazdım o bir deryadır keşfedilmeyi bekleyen. şu an 300. bölümlerdeyim ve inan hiç sıkılmadan geldim diyebilirim. karakterler müthiş adeta yaşıyorsun onlarla. izledikten sonra anime dünyasına bakışın gerçekten değişecektir.


  • batarmur  (23.11.09 23:20:49) 
ah be one piece i o ikisinden önce izlemen lazımdı. hemen izlemeye başla derim, olabilecek en eğlenceli sey.


  • mr lucky  (23.11.09 23:26:39 ~ 23:33:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.