[]

game of thrones-varys sorusu ve dahası(spoylır)

spoylırspoylırspoylırspoylırspoylırspoylırspoylırspoylırspoylırburayakadarokuduysanhakediyorsunamkspoylırspoylırspoylırspoylırspoylırspoylırspoylır

şimdi bu varys olennaydı martelldi hepsini kafaladı da buluşturdu mu hemen ejderha gadınla? dorne o kadar yakın mı bunlara, geçerken mi aldılar? çok oldu bittiye gelmedi mi?
madem kış geldi niye white walker'la kapatmadılar bölümü, önümüzdeki sezon kış yayılmadan öncesinde mi geçicek? jon snow ve sansa kış geldi diye niye güldüler?

 
dorne westeros'un en guneyi. mereen de epey kuzeyde kaliyor karsi tarafta. enteresan oldu valla ben de anlamadim.


  • cilgin fantezilerin adami  (27.06.16 23:02:26) 
buluşmadılar bence
khalesi çıkartma yapınca bir olup saldırmak için hazır olacaklar
edit:birolup derken birden fazla cephe açabilirler.
  • basond  (27.06.16 23:02:43 ~ 23:03:09) 
Dizide zaman akisi stabil degil, bi' sahnede martell ve tyrell'leri bulusturdu, aradan zaman gecti ve yanilmiyosam gemiyle dany'e katildi bu hanedanlar. Tabi neler olup bittigini bilmiyoruz tam olarak, o acidan oldu bittiye geldi ama son 13 bolum artik. Bircok sey oldu bittiye gelecek gibi.


  • evde liyakat kalmamis  (27.06.16 23:09:11) 
son 13? 7 bölüm olacakmış son sezon


  • try again fail again fail better  (28.06.16 00:04:32) 
yakın değil ama dizide çok fazla mekan ve çok fazla karakter olduğu için zaman akışı bazen çok yavaş bazen de çok hızlı olabiliyor o yüzden o arada biz hissetmesek de belli bir zaman geçiyor. bu tarz şeylere çok takılmamak lazım.

white walkerlarla olacak olan bir kapanışı ben de isterdim açıkçası ama yine de çok güzel böülümdü:) önümüzdeki sezon niye kıştan öncesi olsun ki, ayın şekil devam edecek.

jon ile sansa stark'ların cümlesi olan ve babalarının sürekli söylediği "winter is coming" cümlesi yüzünden gülümsediler. eskiyi hatırlamak gibi.
  • elfangor  (28.06.16 00:08:40) 
@try again fail again fail better, 8. sezon da olacak, 6 bölüm.
variety.com

  • baba jo  (28.06.16 00:08:49 ~ 00:09:39) 
varys'in olayları son bölümde sıkıştırmaları hata oldu, zaman akışı sıkıntısı var+1
bi kaç bölüme yayıp anlatmaları daha iyi olurdu bence.

  • eksimeksi  (28.06.16 00:15:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.