[]

Dincilerden niye nefret ediyoruz (game of thrones spoilerı var)

arkadaşlar önce spoiler yazısı ekranda gözükmesin diye gereksiz birkaç kelime daha yazacağım sonra konuya gireceğim.

biz bu dincilerden nyie bu kadar nefret ediyoruz ya?
gerçekten bak, asla sevmeyeceğim cersei, margaery falan gibi tipleri bile sevesimiz geldi 2 sezondur. cayır cayır yanıp geberirlerken kim zafer çığlığı atmadı ki?

halbuki bu dincilerin erine gelecek tip: cersei denen ruh hastası.

niye böyle ?? :)))

geberdiler ya, şükür. darısı dünyanın başına

 
baskıcı ve dayatmacılar çünkü.

ekleme: neden yabancı dil kategorisi, anlatmak ister misin?
  • devilred  (27.06.16 17:50:49 ~ 17:51:36) 
dinciler ölürken darısı başımıza demedim diyemem. dindarlar değil dinciler diyorum. ona göre düşünün.


  • bir ileti paylastim  (27.06.16 17:51:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.