[]

MSN Messenger, Lütfen !...

Selam gardaşlarım, şu msn messenger ımı bir türlü üst sürümüne yükseltemedim, bir el atın lütfen çok mağdur durumdayım! :-) İlk başta oturum açamadım, "üst sürüme yükseltmeniz gerekiyor" uyarısını alsım, ben de güncellemesi uzun sürer, en iyisi bilgisayardan kaldırıp yeniden yükleyeyim dedim ve eski sürümü kaldırdım, fakat yeni sürümü bir türlü yükleyemiyorum!Yükleme yüzde 90 lara kadar geldikten sonra hata uyarısı alıyorum hep, "bilgisayarınızda yüklü iki uygulama çakıştı" gibisinden bir hata mesajı veriyor hep, ne yapmalıyım?




 
sistemi msn'i sildiğin tarihe geri alarak yükseltme olarak kurmayı dene.


  • birberberbirberberebreberber  (20.11.09 19:02:09) 
Sistemi geri aldığım zaman bunun ne gibi sakıncaları olabilir? Mesela firefox sık kullanılanlara yeni eklediğim sayfalar kaybolur mu? Bilgisayara yeni yüklediğim şeyler silinir mi?


  • seniorfaruk  (20.11.09 19:05:47) 
haydi be sevgili dostlarım bi yardımcı olun lütfen, kaç haftadır oturum açamıyorum, kim öldü kim kaldı haberim yok :-)


  • seniorfaruk  (20.11.09 19:47:58) 
ben şu şekilde çözdüm bu sorunu;

önce program ekle kaldır'dan windows live içeren her şeyi sildim. daha sonra c'deki program files kısmından da geri kalan klasörlerini sildim. yeniden başlattım.

sonrasında da windows live sitesinden son versiyonu indirdim. ama ordaki çıkan web-downloader'dan değil, şu adresteki dosyayı indirdim ve kurdum.
wl.dlservice.microsoft.com

hem son sürüm oldu, hem de çalışmamazlık yapmıyor. bir deneyiver.
  • pandora  (20.11.09 22:05:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.