[]

en son ne zaman mutluluktan kendi kendinize güldünüz?

böyle hafifçe kıkırdamak gibi mesela. ya da gülümsemek.




 
Hoşlandığım kız bana her güldüğünde tüm gün kendi kendime gülüyorum. Bir hafta falan oldu.


  • dissendium  (02.06.16 00:33:47) 
Biraz once. Her gun


  • yuvarlanantencereninkapagi  (02.06.16 00:48:33) 
dun aksamustu gunes batarken bulutlar cok guzeldi, pencereyi kapatirken gordum. durdum gulumseyerek izledim.

mutsuzluktan olmek diye bir sey varsa ben gercekten olmek uzereyim.
  • letheavendangered  (02.06.16 00:50:23) 
Her gun, hem de defalarca. Bazen kendi kendime espri yapip guluyorum, kahkaha falan atiyorum. Abartmiyorum. Millet deli diyordur herhalde.


  • kareem said  (02.06.16 04:38:39) 
kareem said + 1
Moralim bozukken de kendi kendimi güldürürüm bir şekilde. Kendi halime dışarıdan bakıp dalga geçerim, o bile güldürür. Bu sabah moralim bozuk değildi de, bir kedinin peşinden manyak gibi koşturdum, hayvan bana yüz vermedi, ben de peşinden bir ton şebeklik yaptım ve yine yüz vermedi. O an kendime dışarıdan bir baktım, çok komik geldim, güldüm.

  • aychovsky  (02.06.16 04:50:21) 
Geçen gün New York'tan İstanbul'a döndüğümde, havalimanında. New York'unuz batsın.


  • i was made for you  (02.06.16 04:59:28 ~ 05:08:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.