[]

Ortodonti tedavim

Tedavim 3 yıldır devam ediyor ama hala istediğim aşamaya gelmedi. Tom Cruise gibi hafif yanda orta hattım.

(git: d35gi4nnx3zt2j.cloudfront.net )

Bu kadar değil tabii ama beni rahatsız ediyor, tedaviye başlarken bittiğinde diş macunu reklamlarında oynayabilecek seviyeye geleceğimi sanıyordum bu yüzden bu hali beklentimi karşılamıyor.
Doktorum ise daha fazla yana kaymayacağını, eğer istiyorsam diş çekmek gerektiğini söylüyor. Durduk yere bir alttan bir üstten iki sağlıklı dişi sırf görüntü için elbette kaybetmek istemiyorum ama içim de rahat etmeyecek böyle.
Çok saçma bir karar mı olur diş çektirmek?

 
abi bu kadar yamukluk varsa bile dislerin saglikliysa cektirme bence, bir dis cok onemli. birak yamuk kalsin, hem gayet karizmatik duruyor.


  • exlibris  (30.05.16 23:16:38) 
Saçma kara degil ama diş çekilmesi gerektiği ve planlama size önceden anlatılmış olmalıydı. Tedavi başlarken fiş çekilmezse orta hattın uyumsuz olacağını biliyor olmalısınız


  • biarkadastanduydum  (30.05.16 23:18:29) 
Diş çekilip çekilmemesi kararını başta bana bırakmıştı doktorum, çekmezsek uzun sürer demişti ben de göze almıştım.
Diyelim ki çektirdim dişleri, bu sefer de diğer yana kayma olmaz mı? Çünkü bir dişin 4/1i kadar kayması lazım, bir tam diş çekince fazla açıklık olacak?

  • fauxlivia  (30.05.16 23:28:08) 
tom cruise'un milyon tane resmini, filmini görmüşümdür dişinde böyle bir kayma olduğunu yeni farkediyorum. bi de diyosun ki benimki bundan az, o zaman hiç elleme bence. kimse farketmez.


  • ambrosia  (31.05.16 00:40:53) 
ben yolladığın fotoğraftan farkedemedim inan ki. hatun kişisi ve zevkliyimdir oysa.

bence yüzyüze sor birilerine. dişini de öyle hemen çektirme.

istersen gözlerini kesip ifşa ile sor. bu fotoya göre mi karar vereceksin dişlerin için cidden?
  • mobydick  (31.05.16 01:17:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.