[]

Kamp malzemeleri hakkında yardım...

Değerli duyuru kullanıcıları, sizlerden bir ricam var. Bu işlerden pek anlamayan bir grup olarak 5-7 gün sürecek bir kamp için malzeme almak istiyoruz. Olayımız şu ortalaması sıfırın altında olan bir mekanda kamp yapacağız. Dört kişiyiz.

İkişer kişilk çadır, uyku tulumu ve -varsa tabii öyle bir şey- soğuktan koruyacak giyim elbisesi tavsiyesi istiyorum...

Fiyatından bağımsız olarak - ama Türkiyeden temini mimkün olacak- her tür öneriye açığız.

Şimdiden teşekkürler...

 
eger daha sonra da kampcilik aktivitelerine devam etmeyi dusunmuyorsaniz, oyle vango, msr, vaude gibi cadirlar ya da kaz tuyu tulum almamanizi tavsiye ederim. verdiginiz paraya yazik olur. migrostan iki kisilik bir cadir ve sentetik uyku tulumlari bulabilirsiniz konfor derecesi -5 ile 0 arasinda olan. 70 liraya falan setler de var. festival setleri tarzinda. 2 kisilik cadir ve 2 de uyku tulumu dahil bu tarz paketlere. kalin giyinirseniz, bir hafta idare edersiniz. tek problem, yagmur yagmasi olur ki boyle cadirlarin yagmur altinda nasil davranacagini kestirmek pek mumkun olmuyor. bir de nefes almaz cadir, eger biraz aralik birakmazsaniz fermuarinizi yatarken, sabah islak uyanabilirsiniz. bunun disinda kalin giyinirseniz sorun olmaz.

giyim icin ince ama cok kat giyinmenizi tavsiye ederim. yun iclikler var atlet gibi, hem suyu emer, hem nefes alir, hem de sicak tutar. bir tane onlardan, ustune bir tisort, onun ustune bir uzunkollu tisort, ustune yelek ya da polar, onun ustune de en dis katmaninizi, mesela bir yagmurluk ya da ruzgarlik giyerseniz sicaktan bunalabilirsiniz bile. kafaniza da bir bere taktiniz mi tamamdir. bere onemli.

www.alpinist.com.tr
wwww.adrenalin.com.tr
www.toroskamp.com
www.daghdash.com bu sitelerde biraz gezinin.
  • dahicocuk  (16.11.09 13:42:35 ~ 13:44:30) 
@dahicocuk
arkadasın sorusuyla bagımsız olacakta, uzun kollu tisort ne ola ki?

  • sormaya geldim  (16.11.09 13:58:56) 
ahuhahuah. haklisiniz. sweatshirt olacak o.


  • dahicocuk  (16.11.09 14:10:20) 
@dahicocuk
Teşekkür ederim hocam... :)

  • kadim kishi  (16.11.09 14:49:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.