[]

Arabada Mp3 Keyfi

selmlar. arabamızın cd çaları malesef mp3 oynatmaya elverişli değil ve ben de 20'şer şarkılık cd'ler hazırlamaktan bıktım. "mp3 çalarlı yeni bir tane al" seçeneğinden başka verebileceğiniz öneriler var mıdır? şöyle kaset çalarlı olanlar için aparat var mesela ona mp3 çalar falan takılabiliyor ordan güzel güzel istediğiniz şarkıları rahatlıkla çalabiliyorsunuz. var mıdır bunun gibi bir şeyler cd çalarlılar için de? hadi şu müzik sever insana bir yardım.




 
aux girisi varsa ordan bi mp3 player bağlantısı yapılabilir, yoksa da cuzi bi miktara yaptırılaiblir.


  • bryan fury  (16.11.09 10:36:38) 
araç çakmaklığına takılan, flashdisk girişli aletler var. ayarladığın radyo kanalından yayın yapıyor. aracın radyosundan çalan şarkıları dinleyebiliyorsun.
uzaktan kumandası bile var

  • muratmrt  (16.11.09 11:03:50) 
fm transmitter'lar var ama hiç kullanmadım, yorum yapamam.


  • weeping guitar  (16.11.09 11:05:25) 
ben bunu kullanıyorum, memnunum, direksiyon kumandası ve dahili hafızası var. 40 lira civarı fiyatı. Hepsiburada dan almıştım ama şimdi tükenmiş. Diğer modellere bi' bak istersen. Yanlız büyük şehirde boş frekans bulmak zor oluyormuş, bu yüzden verim alamayabilirsin. Bi de "FM transmitter" deniyo bu aletlere.

getir.net

1 gün sonra gelen edit: hepsiburada benim kullandığım ürünü kaldırdığı için, linki marka sayfasına yönlendirmiş.
  • khan shabbir  (16.11.09 11:38:47 ~ 17.11.09 11:51:02) 
çok teşekkürler bu fm transmitter güzel bir şeye benziyor. satan yerlere bir sorayım umarım iş görür.


  • burbat  (16.11.09 12:19:19) 
FM transmitterda frekansı falan iyi ayarlamak gerekiyor. Normal radyo yayını da karışırsa hiç dinlenmiyor. MP3 çalarla birlikte kaset adaptörü de tavsiye edebilirim. Ses kalitesi daha iyi olur transmittera göre.


  • judas priest fan  (16.11.09 14:33:56) 
@judas priest fan
keşke kaset çalarlı olsaydı o zaman her şey çok kolay olacaktı ama malesef.

  • burbat  (16.11.09 15:48:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.