[]

karmakarışık

merhaba,
çok karmaşık bir hayatım oldu 3 günde. bir ilişkim var 3 ay oldu başlayalı. eski ilişkimle olmuyordu yapamıyorduk yapamamızın nedeni ilgisizlikti. bitirdim. yeni bir ilişkiye başladım ve çat pat iyi kötü gidiyor. fakat eski erkek arkadaşım cuma günü çalıştığım yere çıkageldi. 1700 km uzaktan. uzun zamandır benimle iletişime geçmek istiyordu fakat cevap vermiyordum. cuma günü geldi geri dönmek istiyor. yüzük almış evlenme teklifi etti. kafam çok karıştı. ne yapacağımı bilmiyorum. yeni ilişkim mükemmel değil evet farkındayım eski ilişkimle de çok aşılmaz problemlerim yoktu fakat bitirdim olmuyordu. adam çıkagelmiş kararlı duruyordu. olmaz dedim. erkek arkdaşım var dedim. ama unutamamışım. bana umut ver diyordu en son. ne yapayım bir fikir verin.



 
birleşmek için tek yolu evlilik olarak gördüğünden "ilgilenmiyorsun diyordun, al sana ilgileniyorum" demek için yüzük alıp gelmiş. böyle fevri kararlarla evlilik kararı almak hiç sağlıklı değil.

evlilik teklif etmeseydi, yine böyle şüpheye düşecek miydin?

yeni ilişkinden de memnun değilsen ve yürümüyorsa, eski sevgiline dönüp dönmemenden bağımsız ayrıl zaten.
  • of dream and drama  (17.05.16 22:12:11) 
Yeniden çıkıp gelmesi, aniden ortaya çıkması vb. gibi olayları bir kenara bırakıp yalnızca şuna odaklanman gerekiyor.

1- Ona karşı hislerin güçlü mü? Güçlüyse bugüne kadar neden telefonlarını açmadın? Bana güçlüymüş gibi gelmedi. Hislerin güçlü değilse, böyle biri için neden geleceği olabilecek ilişkini bitiresin?

2- İlgisizliğini hatırlıyorsun. Evlendikten sonra, evlensen dahi, bunun değişeceğini kim garanti edebilir? Tam tersine, bir kere evlendiniz zaten, artık işin daha da kötüye gitmesi olası değil mi? Bence epey olası. Daha sevgiliyken ilgilenmeyen evlendikten sonra " Zaten kızı kaptım " düşüncesiyle hiç ilgilenmeyecektir.

3- Bitirdim, olmuyordu demişsin. Neden şimdi olsun? Kendisi çok mu değişmiş?

Bence ani evlilik teklifi sadece kafanızı karıştırmış. Ve geri dönüp bakınca da sadece iyi anıları hatırlıyorsunuz. Size mantıklı geliyor teklif. Bir de kötü anıları hatırlamaya çalışın.
  • superyetenekliajan  (17.05.16 22:50:06) 
bu ülkenin kadınları mutlu ilişkinin tarifini o kadar yanlış yapıyor ki, yaşadıkları çoğu şey aslında zorla arayıp buldukları şey. kadınlık sezgisinden habersiz, bunu kullanmayı bile bilmeyen bir kadın asla mutlu olamaz.


  • a r a m i s  (17.05.16 22:51:51) 
yeni sevgilinden ayrıl, eskisinden zaten bi halt olmaz, başka birini bul.


  • devilred  (17.05.16 23:38:58) 
yeni sevgiline olayı aynen bu şekilde anlatsana. bakalım kaç saniyede şutluyor seni.


  • sen git ben geliyorum  (18.05.16 10:29:39) 
ikisinden de uzaklas. yazik adamlara.


  • foster  (18.05.16 10:34:11) 
öyle hayat birleştirilmez. o adamda hata yapıyor sen de. yüzüğü görünce gollum'a dönüştün sadece hepsi bu


  • gokhan atestepe  (18.05.16 13:50:16) 
diyelim ki eskisine dönme kararı verdin. peki yenisini kırmış olmayacak mısın? bu tarz "birini kırma bilgisi" ile nasıl yaşayabiliyorsunuz mutlu mesut, şahsen bana biraz acımasızlık gibi geliyor bu durumlar...


  • matrix  (18.05.16 14:55:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.