[]

Zaman Yönetimi ve İş Planlaması için hangi app?

selamlar,

günlük işlerinizde ya da işteyken to-do'lar ve checklist'ler için hangi app'i kullanıyorsunuz?

mesela bir işe saat verilsin, zamanı gelince alarm versin, yapıldıktan sonra tikimizi atalım tamamlandı diye. süre tutabilsin, belki hatta pomorodo vs olsun içinde. 1 günde şu kadar tamamlanan iş şu kadar kalan var diye sonradan rapor çekebilelim. notlar ve hatırlatmalar da tutabilelim vs. eskiden birkaç programda ayrı ayrı yapıyordum bu istediklerimi (trello, wunderlist, evernote, vb), ama hepsini tek app'de birleştirmiş olsalar da tek yerden hepsini halletsem?

var mı? lütfen olsun ç...

 
  • magoria  (28.04.16 13:27:37 ~ 13:29:05) 
pomotodo eger pomodoro seklinde tracking yapacaksan, cok iyi ama subscription almadigimdan yalan.

accomplish var androidde, arayüzü ve to do acmasi cok kolay, gcalendarla cok iyi sync. ama sorun su benim icin, bin tane takvimim var, ama uygulamada unutup editlersem kafayi yiyor ufaktan, ama sik kullaniyorum.

rapor pomotododa var, ama o takvim seklinde göstermiyor, daha cok loglamaya yariyor, accomplish önceden planlamayi vs yapiyor, ama onda da log eksik.

ben gcalendar + accomplish + today calendar widget üclüsüyle gayet semptaik bir android setupi kurdum. baska yanitlari da bekliyorum ama.
  • Silesius  (28.04.16 13:36:45) 
  • yons  (28.04.16 13:39:48) 
yazmayi unutmausum solcalendar da to do iceren calendar applerinden biriydi.


  • Silesius  (28.04.16 14:33:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.