[]

NOKIA E71 - Samsung Omnia b7320 Pro

arkadaşlar dün bilen kişilere iphone'nun bir e71 ya da blackberry'nin özelliklerini karşılayabilirmi diye sormuştum ve sonuç itibariyle e71'e karar kılarak yola düştüm. Bir kaç yere baktıktan sonra TURKCELL'e uğradım. Kontratlı kampanyalar dahilinde e71'inde olduğunu gördüm bu kampanyada 1gb paket + konuşma felan farklı 3 paketler (59TLx24ay), (69TLx18ay), (102TLx12ay) dahilinde önüme serildi. Daha sonra satıcı e71'i boşverin gelin ben size Samsung Omnia b730 Pro (69TLx18ay) veriyim dedi. e71'den ayrı exchange mail özelliği , microsoft mobile işletim sistemi yüklü olduğunu söyleyerek kafamı karıştırdı. 3g konuşma vs herşey bundada var. Bildiğiniz PDA işte bu samsung. Şimdi 2 sorum var.

1) bu cihazları 24 ay'lık paketle almam uzun vadede götüme girer mi? Ya da TURKCELL'in önünden hiç geçmemeyeyim mi?

2)Nokia E71-Samsung Omnia b7320 Pro sizce hangisi?

 
2) e71. samsung kullanmadim ama goz karari soyluyorum.


  • fdegir  (10.11.09 13:58:05) 
telefoncu dukkanına bi gidip bakıp kullan en temizi.


  • bryan fury  (10.11.09 14:58:22) 
arkadaşlar bir el atın. bilirkişiler, teknoloji uzmanları lütfen. kararsız kaldım resmen


  • ne bakiyon kardesimm  (10.11.09 16:26:36) 
e72 geliyor bekleyin derim


  • buffy de vampir sayilir  (10.11.09 16:42:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.