[]

alarm şeysi

bugun bir magazadan gömlek aldım eve geldigimde farkettimki içinde bir tane o artık heryerde herşeyde olan kilitten var. hani kapıdan çıkarken öten şeylerden. umarım kastettigim şeyi anlatabilmişimdir.
işte o lanet çivili alet gömlegin üzerinde şu anda ne yaparak çıkartabilirim? tekrar magazaya gitmek istemiyorum



 
çok güçlü mıknatıs lazım diye biliyorum. mıknatıs tutunca içerideki kilit kendini salıcak ve tutan raptiye düşecek.


  • carnicero  (08.11.09 14:45:29) 
kirarak cikartabilirsiniz. cekiciniz, penseniz ya da ceviz kiracaginiz yoksa, o zimbirtiyi, koltugunuzun ayaginin altina koyup, koltugun uzerine atlayin. kucuk parcayi tutan muhtemelen bir yay vardir. o yayi cikarttiginiz zaman kolayca cikartabilirsiniz alarmi de.


  • dahicocuk  (08.11.09 14:49:14) 
benim de aldığım bir giyside çıkarmayı unutmuşlardı (demek ki kapıdaki alarm yalanmış), dükkana geri gitmeye üşenip evde penseyle tutup tornavidayla kanırtıp çıkardım ama ufak bir delik kaldı :( ufak deliğe aldırmazsanız deneyin, kıyamazsanız en temizi satış fişinizle mağazaya gidip çıkarttırın.


  • zen spider  (08.11.09 14:55:08) 
bence evde uğraşmayın geri götürün ve çıkarmalarını isteyin. çünkü bir tanıdığım da çıkarmaya çalışmıştı o zımbırtıyı, sonuç olarak yepyeni kazağında kocaman bir delik yarattı(resmen yırttı), riske girmeye değmez.


  • beyimsiz  (08.11.09 14:55:23) 
bence herhangi bir mağazada da çıkarttırabilirsiniz. benim de başıma geldi gittim bulduğum ilk mağazaya girdim çıkartılar sağolsunlar. hem o alarm kapıdaki zımbırtıların arasından geçince ötmeye başladı. çalışanların surat ifadesi için bile gidebilirsiniz. ha üzerinize çullanmaları da bi olasılık.


  • raikkonen  (08.11.09 16:15:27) 
donut şeklinde mıknatısınız varsa olur.


  • kediebesi  (08.11.09 19:45:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.