[]

Universite hazirlik sinifinda isteyerek kalmak

Selam karslilar

Dgsyle gecis yaptigim unide hazirlikta istereyek sinifta kalmayi ciddi ciddi dusunuyorum. Siz ne onerirsiniz ?


 
Sebep?

Ben mumkun oldugunca erken mezun olup hayata karisilmasi taraftariyim.
  • fakyoras  (08.04.16 19:34:25) 
Ben hayata cok kucuk yasta karistim ve karisilmamasi kanisina vardim. En azindan iyi derecede ingilizce konusup yazabilme yetenegini kazanirim diye dusunuyorum saygilar


  • efegs1905  (08.04.16 19:47:41) 
Hazırlık sınıfı okumakla iyi derecede İngilizce konuşma yazma yetisine kavuşamazsın. Yazma gerçi hadi biraz.

Ama İngilizcem iyi olsunun ötesinde bir fikrin varsa tekrar hazırlık okumakta okuyabilirsin de. Atla deve değil, maks. bir sene daha kaybetmiş olursun. Bunun yanında lisansa geçtiğinde de kalabileceğin ve okulu uzatabileceğin ihtimallerini de düşün. İşin sonunda yaş 35 hala lisans 3. sınıftayım demek de var.
  • buff  (08.04.16 20:24:19 ~ 20:24:43) 
Yirmi yaşın altındaysanız ve o bir seneyi gerçekten dolu dolu İngilizce öğrenerek, kendinizi geliştirerek değerlendirecekseniz neden olmasın...


  • hale luya  (08.04.16 20:30:25 ~ 09.04.16 19:13:35) 
Ingilizcem sifirdi en basta ama su an a2 nin uzerindeyim. Seneye kalip b1 den devam etmeyi dusunuyorum. Evet bolumde kalma ihtimalimi de hesaba katiyorum. Ekstra olarak yazilimla ugrastigim icin kendi basima cok daha fazla sey ogrenebilirim yazilimla ilgili de. Yani 1 sene daha kaldigimda ugrastigim farkli konular da olacak.
Hazirlikta ingilizce cok iyi ogrenilmez gorusu aslinda kendin ne kadar cabaladiginla dogrudan alakali oldugu icin bu fikre katilmiyorum. Ama Konusma anlaminda haklisiniz.

  • efegs1905  (08.04.16 21:33:59) 
gecebilecek potansiyel varsa o hazirlik sinifinda ne ogrenmeyi planliyorsun ki zaten? gecebiliyorsan gec, birinci sinifta ek ingilizce kursuna gidersin.


  • bohr atom modeli  (08.04.16 21:34:50) 
Oyle ama bu zamana kadar daha once ingilizceyle hasir nesir olma firsatim olmamisti. Yani meslek lisesi mezunuyum desem yeterlidir heralde. Fakat 1 senede cok iyi yere getirdim ve zevk aldigimi farkettim. B1 kuru daha cok konusmaya ittigi icin kalmayi dusunuyorum.


  • efegs1905  (08.04.16 21:38:30) 
İngilizcen fena değilse 1 yılını heba etme bence.
İşe girdiğinde anlarsın. yaşıtların almış başını gitmişken sen hala acemi çaylak olursun.

şimdiki aklım olsa yüksek lisans bile yapmam.
Google01 (09.04.16 14:12:27)
  • Google01  (09.04.16 14:12:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.