[]

orduevinden rezervasyon ile nasıl yer ayırtılıyor?

arkadaşlar orduevlerinde rezervasyon sistemi var mı? varsa nasıldı oluyor parayı önceden mi yatırıyoruz?




 
Orduevinden orduevine değişiyor. Örneğin Kayseri Orduevi rezervasyonla ücreti yatırmanızı isterken, Fenerbahçe Orduevi böyle bir şey istemiyor. Ankara'daki orduevleri bir ara rezervasyon almıyordu. Keza geçen yaz Denizli ve Afyon Orduevleri de aynı şekildeydi. Sabit bir sistem yok yani.


  • bi mekan  (04.04.16 15:17:54) 
Sıhhıye orduevi 1 günlük ücreti hesaplarına yatırmanızı dekontu faxlamanızı istiyor. Eğer fax yollama ile ilgili sorun yaşarsanız giriş yaptığınızda dekontu göstermeyi teklif edin. Sorun çıkarmayacaklarını düşünüyorum.


  • pochina  (04.04.16 19:01:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.