[]

MSN zorla yeni versiyonu yukletiyor ?

Windows Live MSN yeni versiyonu yuklemezszem devam edemeyecegimi soyluyor. Zorunluluk getirmis yani. Sizde de oyle mi? Neden bu kustahlik?




 
15 ya da 16 eylül'de vermişti bu sorunu. sözlükteki başlığında da görebilirsin bu tarihler arasında ama sende neden geç kalmış bu kadar, onu anlayamadım. mecburen kuracaksın, hepimize kurdurttu, küstah pirogram!

edit: aynı şeylerden bahsetmiyor muyuz? kafam karıştı bir. aynı değilse silicem ama aynı ya. of uyku de get!
edit 2: nedeni güvenlik sorunlarıyla ilgili bir şeydi yanılmıyorsam.
edit 3: xyz'nin dediği benim çevremdeki çoğunlukta işe yaramamıştı ama 2 tık, denemekle kaybedilmez. ama alışıyor insan yenisine de zamanla..
  • dambil  (06.11.09 01:57:23 ~ 02:17:45) 
freeware olmasından herhal. live da iyi, yükle gitsin, boşveeer :)


  • kediebesi  (06.11.09 01:58:02) 
Program files'a gir, msnmsgr.exe dosyasını sağ tıkla özellikler de, uyumluluk sekmesine gel, "bu programın çalıştıralacağı uyumluluk modu" tikini aktif et, windows 2000 yap, uygula, tamam.


  • xyz  (06.11.09 02:13:16) 
evet az önce bana da yaptı aynını
ve zorla yükledik

hem bende bir saat kurcaladım bulamadım
altta yenilikler diye bir şey var milletin
yaptığı dönüp duruyor bunu nasıl kaldırabilirim.
kaldırabilir miyim ?
  • neoyazin  (06.11.09 02:40:04) 
kustahlik ile alakasi yok.
bu messenger uzerinden spam yapan trojan'lara karsi alinmis bir onlem.

  • sourlemonade  (06.11.09 03:07:43) 
Kısaca özetlemek gerekirse "s.s." kardeşim :)
ayrıca uyumluluk modu sanırım genel bir çözüm değil zira herkeste olmuyor. (bende olmamıştı) o sebeple seve seve yükledim

  • pposeidon1  (06.11.09 09:49:20) 
uyumluluk moduna aldığımızda bu sefer messenger plus çalışmıyor. dolayısıyla milletin nikini [c=7]nikim süper renkli menkli yov yov madafaka[/c] şeklinde görüyoruz, sinir bozucu oluyor. mecburen yükledim ben de, napalım.


  • ron dennis  (06.11.09 11:50:06) 
Bu dertle boğuşan arkadaşlar, "Live Messenger 8.1 BETA" sürümü kurabilirler. Tabi önce yeni versiyonunu silerek. Eski sürümü kullanmak benim için sorun değil diyorsanız kurun, bu dertten kurtulun. Beta falan ama sorun çıkarmadı bende 1 aydır yaklaşık.


  • Lethe  (06.11.09 12:25:18) 
maalesef bana da dün akşam bu dayatmayı yaptı, denildiği gibi msnmsgr.exe dosyasını 2000 e getirdim bu sefer de oturumu açtıktan sonra 'bi problem çıktı cart curt' diyerek msnin çalışmasını durdurdu. e hadi bari 8.5 denen naneyi yükleyelim dedik. o da yüklenmedi hata verdi sürüyle. kısacası bu kadar uğraştan sonra yeni sürümü yükledim.

@neoyazin, yenilikler kısmı araçlar/seçenekler/düzen kısmındaki en üst bölümden hallediliyor yenilikler nanesinin görünmemesi.

benim merak ettiğim avatar kısmının yerini değiştirip değiştiremediğimiz? bulamadım ben var mıdır böyle bir şey?
  • beyimsiz  (06.11.09 13:01:43 ~ 13:48:26) 
valla ben de yükledim, zaten zorunluydum.

firefox'u da böyle guncelledim.

sonra güncelledigim iki program da calismamaya basladı.

yani çalısıyor da baglanmıyor, öyle duruyorlar saksı gibi:)
  • prdeay  (06.11.09 17:31:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.