[]

The Final Destination / Son Durak 4 (izleyenler)

--- spoiler ---
--------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------
Bir sahne vardi. Kadin kuaforden cikinca, cim bicme makinesinden firlayan tas gozune girip oluyordu. Bu gercek hayatta mumkun mudur? Cim bicme makinesi bir tasi o kadar hizli firlatip bizi oldurebilir mi?

--- spoiler ---

 
bence mümkün. benzeri oldu ama farklı bir çim biçme makiesiyle.


  • dieselsingle2  (05.11.09 16:34:20) 
@diesensingle

nasil oldu ve nasil farkli bir makine?
  • ermanen  (05.11.09 17:33:31) 
filmi izlemedim ama çim biçme makinaları en azından göze saplanacak kadar hızlı taş fırlatıyor. benim bu dediğim de misinalı olanlardan. bıçaklı olanlar öldürebilir bile belki ters gelir gözden girip beyne eklenir, pekmez akar. the end.

benim sevgilimin gözüne minnacık bi taş geldi (neyse ki iristen 3 mm filan öteye) ve baya bir katman deri kalkmıştı. epey durdu izi. büyük bir taş olsa oyar valla. çok fena savuruyor meret. kuru otlar bile oka dönüşebiliyor. kendisine telefonu götürmeye çalışırken epey deneyimledim.
  • kediebesi  (05.11.09 23:02:48 ~ 06.11.09 02:03:05) 
misinalı makine idi. toprağa birden vurunca ve ardından bi arkadaşın gözüne taş çarptı


  • dieselsingle2  (05.11.09 23:29:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.