[]

Almanca Yeminli Tercüman

Merhabalar, Mecidiyeköy, Levent, Gayrettepe, Hisarüstü civarlarında Almanca tercüme yapabilecek yeminli tercüman arıyorum. Önerebileceğiniz tercüme bürosu var mı? Lise diplomamın çevirisi olacak.




 
böyle lise diploması gibi belgelerde ne kadar ciddi farklar oluyor ki tercümanlar arasında? ben alman konsolosluğu'nun istediği belgeleri birkaç yerle görüşüp en ucuz olanına çevirtmiştim işte. ismini hiç hatırlamıyorum tabii ancak mecidiyeköy'de bir ara sokaktaydı. bu arada hizmete ek olarak milletin kirasını fazladan ödememek için ara sokaklardaki tercümanlara gitmekte fayda var.


  • soso  (24.03.16 16:24:29) 
maalesef önerebileceğim bir yer yok, sadece "lise diploması gibi belgelerde" çok fark olabileceğini söylemek için geldim. soso yanlış anlama sana laf çakmıyorum; aslında çok haklısın bunu düşünmekte, lise diploması gibi içinde neredeyse cümle bile bulunmayan bir belgenin çevirisi ne kadar boktan olabilir ki? ama yapıyorlar. benim ukraynaca çevirimde kadın sadece benim değil, hocamın adını da yanlış yazmıştı mesela. artık türkçesi mi yoktu, ukraynacası mı yoktu bilmiyorum ama basbayağı yanlış yazmıştı.


  • der meister  (24.03.16 16:27:35) 
yazin ben de google maps'den arattirdim, sonra telefonla fiyat aldim en ucuz olanina yaptirdim. adini malesef hatirlamiyorum.


  • jedilance  (24.03.16 16:49:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.