[]

çeşitli ve alakasız sorular

ayrı ayrı başlık açmayayım diye tek başlık altında topluyorum soruları:

1. devletteki her türlü hekim neden bu kadar kalitesiz ve ilgisiz? parası olmayan insan ölsün mü? bunlara gidip de memnun kalan var mı?

(lütfen hasta çok vs. diye gelmeyin. görece hasta sayısı az bir yerde yaşıyorum, yakın zamanda cildiyeye gittim, adam sorun olan bölgeye bakma zahmetine bile girmedi, teşhis koydu, ilaç yazdı ve gönderdi. o arada fırsat bulup "dudaklarım sürekli kuruyor" dedim, "nemlendirici sür" dedi. 3 dk'dan uzun sürmemiştir içeri girip çıkmam. yazdığı ilaç da aile hekiminin yazdığı ve işe yaramayan ilacın aynısı. sormadı bile daha önce ne kullandığımı. diş için de göz için de kalitesizliklerine, hatta yanlış ve özensiz işlem yapışlarına birebir şahidim.)

2. kaç senedir elimde şu üründen var:

www.hepsiburada.com

yorumlarda millet çok memnun kalmış ama benim saçımı fön gibi düzleştirmiyor. acaba üründen mi, yoksa kiminin saçı bu tür düzleştiriciler için uygun olmuyor mu?

 
1. Genç olanlar yine fena değil ama bir yaştan sonra özel hastanelere kapağı atamayanlar memur kafasına giriyorlar sanırım. Zaten milyon tane özel hastaneden birine kapağı atamıyorsa belli ki yetersizlik var kendisinde.

2. Saçında problem bence. Belki de şampuan yada saç kreminde erkek olduğum için pek alakam yok :)
  • Kovacic  (22.03.16 19:02:59) 
yorumlardan millet çok memnun değil. yorumları hepsiburda onaylıyor. orada gözüküp gözükmemesi tamamen hepsiburda nın elinde. yanlış olmasın


  • stevie  (22.03.16 19:03:46) 
1. cildiyeciler özellikle öyle, 3 metreden süzüp teşhis etme özellikleri ile meşhurlar.

2. ben de çok araştırıp babyliss almıştım. evde kullanmaya üşendiğimden bi köşede kaldı. spor salonunda, millet yapıyo diye ben de heves edip düzenli yapmaya başladım. oradaki vestel(miydi neydi) alet süper yaparken benim evdekini kullanmaya başladığımda gördüm ki onun yanından bile geçemiyor. her alet her saça aynı sonucu vermiyo bence.
  • manuel mandalina  (22.03.16 19:32:52) 
paralarina, dönere falan bakiyorlar. kafasini kaldirip yuzune bile bakmaya tenezzul etmeyen, gerekli sorulari sormayan doktor cok hem de epey cok. dedigin gibi yogunlukla alakali da degil. o az dedikleri 5 10dklik muayenenin hakkini verseler yeter.


  • partizan  (22.03.16 19:38:48) 
1- Kadin doktorlar iyi davraniyor ve ilgililer genelde.
2- Sorun sende. Gayet guzel duzlestiriyor o alet.
Ayrica hepsuburada yorumlari hicbir sekilde gercegi yansitmiyor bilesin. Sakin urun alirken hepsiburada.com yorumlarini dikkate alma. Merak ediyorsan bildigin kullanissiz bir urunun yorumlarina bakabilirsin. Dikkat edersen hicbir urunde olumsuz yoruma denk gelmeyeceksin kolay kolay, yorumlar genelde olumludur.
  • stavro  (22.03.16 19:40:10 ~ 19:40:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.