[]

Telefon ekran kilidi bi el atın !!!!!!

Selam eey papua yeni gineliler!

Şimdi telefonumun ekran kilidi için 275 bin dakika sonra deneyin diyor. Yani 200 gün falan beklemem gerek. nasıl oldu demeyin. olmuş işte.

hani ekran kilidini yanlış girince "1 dakika sonra deneyin" falan diyor ya. o yani.

Ben bunu nasıl sıfırlarım?

telefonu formatlarım ama içindekileri yedeklememiştim. o yüzden formatlamadan halletmeliyim.

Bu telefonun geri sayım sayacı falan olmalı. içinde ekstradan bir pil falan olmalı. onu çıkarıp taksam düzelir mi?

not: Nokia Lumia 620

 
telefon hakkında da bilgi verseydin


  • masa penisi  (14.03.16 18:13:45) 
  • masa penisi  (14.03.16 18:24:09) 
ya canım arkadaşım, okumadan yollamışsın. adam format atıyor orda. ben format atmadan bu telefonu açmanın derdindeyim. yedeklenmemiş verilerim var.

yine de sağol.
  • kmtetrfn  (14.03.16 18:27:36) 
windows phone olduğu için zor iş.


  • masa penisi  (14.03.16 18:45:22) 
kendi web sitesi bile telefonu sıfırlamak gerektiğini söylüyor:
www.windowsphone.com

  • m e b  (14.03.16 19:19:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.