[]

favori fondöten markaniz

Nedir?

Ve tercih sebepleriniz nelerdir?


 
fondoten sürmüyorum

galeri8.uludagsozluk.com
  • shotgunwoman  (27.02.16 22:16:48) 
Daha önce bende buna benzer bir duyuru acmıştim önerilere gore mac kullandım ve çok memnun kaldim. Diğer markalara gore biraz pahalı ama bence bu işin en iyisi. Daha uygun fiyatlı bir şey arıyorsanız maybelline affiniton u kesinlikle öneririm.


  • neymiş  (27.02.16 22:24:56) 
shiseido uv protective liquid foundation


  • archery  (27.02.16 22:44:22) 
Missha bb ve mzel günlerde revlon colorstay i çok sevdim. Ama ben düğünümde falan kullanmak için biraz araştırdım eğer cidden iyi bir şey arıyosanız kapatıcılığı falan iyi ama doğal duruşlu, ben collistar ı öneririm, denedim çok beğendim. Bir de guerlain lingerie ve lancome teint idole ü deniycem. Sanırım ikisinden birini alıcam. Aslında fondötende beklediğiniz şey nedir onu yazsanız daha iyi olur. Kapatıcılık, mat bitiş, nemli bitiş, doğal duruş, renk eşitleme, kusur kapatma, kamerada iyi çıkma vs... (:


  • pshasha  (27.02.16 22:47:39) 
Mac. Mezuniyette kullanmak için almıştım geçen yıl, 2 3 defa kullandım sanırım, pek sevmem cildime bir şey sürmeyi. Ama dokusu çok güzel. Arada bir bacağımdaki yara izleri için de kullanmıştım kapatıcılığı çok iyi.


  • mutlusismankedi2015  (27.02.16 22:51:04) 
Maybelline affinitone mat fondöten. Niye? Çünkü ucuz.


  • mandalina kokusu  (27.02.16 23:15:27) 
archery + 1
Tam olarak Shiseido uv protective liquid foundation

  • aychovsky  (27.02.16 23:17:55) 
pek sürmüyorum ama Maybelline Affinitone var bende güzel memnunum. fiyatına göre çok iyi.


  • sanguine mcqaer  (27.02.16 23:38:45) 
Mac studio fix
Kapatıcılığı iyi, doğal duruyor

  • kucukharfler  (28.02.16 00:25:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.