[]

Bugun neler yapıyorsunuz?

Merak ettim sb. Kaçta yatıyorsunuz falan filan?




 
Evdeyim, temizlik yapiyom. Birazdan kahve kitap yapicam aksama da tiyatroya gidicem.


  • rayde  (27.02.16 13:55:42) 
Akşam baya erken yattım, bugün öğlene doğru yataktan çıkabildim. İki gündür sular kesikti (izsu!) sabah gelmiş hemen banyoya attım kendimi. Kahvaltı ettim, oryantal dansçılar gibi kıvıran bir iki sandalye vardı onları tamir ettim. Biraz viyola çalmaya çalışıcam. Hava da fena değil.


  • bigbadabum  (27.02.16 14:05:02) 
dün akşam işten geç geldim. bu sabah da erken kalksam da uykumu aldım. birazdan içmeye başlar, ardından evden çıkarım.

aylardır beklediğim bir konser var salon'da. lebanon hanover&she past away. bu gece oarada olacağım.

ayh... 15-16'mdaki gibi goth goth takılacağım 30 yaşıma inat. mutluyum.
  • mermize  (27.02.16 14:08:51 ~ 14:09:41) 
yarın doğum günüm olduğundan sevgilim bir şeyler ayarlamış. sanırım planında güzel bir yemek ve beraber geçirilecek bir gece var. yarım saate tıraş olup duş alıp çıkacağım.


  • zgrydn  (27.02.16 14:10:00) 
Doktora yapma durumlarından dolayı eve yeni geldim.
Güneşli hava çocuğa d vitamini yükleriz diycm ama bu güneşte zor.
Akşama maçım var belki sonra elemanlarla takılırız. Gelince sevdiceğimle belki walkingdead izleriz. Sonra ders çalışma fln derken 2gibi uyurm.
Bu da en özel cevabım olsun.
  • intihar etsem de kendime gelsem  (27.02.16 14:33:20) 
Yarın ders anlatacağım öğrenciye ders notu çıkarıyorum. Siparişini verdiğim ders kitapları geldi, bu iş bitince de onlara başlayacağım, aman sabahlar olmasın.
Gece sonunda da phd için okul araştırmalarına devam edeceğim.

  • sefil  (27.02.16 14:37:44 ~ 14:39:23) 
Dün tatildi (S.Arabistan) komple bi sezon dizi izledim. Bugün de pazartesi sendromu var üzerimde salak salak iş yapmaya çalışıyorum. Akşam olsa da mess hall'de biraz bilardo oynayıp erkenden odama gidip yatsam diyorum.


  • jamalbsf  (27.02.16 14:47:55) 
7'de uyandım. 13'e kadar falan kah dota'da shanghai major'ı izledim kah nette takıldım. sonra yayın donmaya başlayınca oturdum işe koyuldum. 14:30 gibi oda arkadaşımla BALKAN LOKANTASI'na gittik, heyt be. yeni geldik işte şimdi 4'te buzokeyi maçım var onu izlerim internet sağlam olursa. sonra yine işe devam ederim. yok maçı izleyemezsem işe devam ederim. akşam kitap okumak istiyorum ama belli olmaz. bilmiyom. 10 gibi falan yatarım herhalde.


  • der meister  (27.02.16 14:51:04) 
çamaşır yıkıyor temizlik yapıyorm


  • Mulva  (27.02.16 15:07:01) 
~ başlık sahibinin cevabı olsun; dışarda iki üç saat isim var sonra sabahlarım muhtemelen.


  • sherlockun kizi  (27.02.16 15:23:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.