[]

cep telefonu tavsiyesi

Merhaba,

anneme yeni bir telefon almayı düşünüyoruz. Ben yurtdışındayım. Yeri geliyo fotoğraf, video gönderiyorum cep telefonundan. Türkcell faturasına yansıtılacak türden bir ödeme şekli yapacağız sözleşmeli olarak. Whatsapptan yazışıyoruz. Annem Facebook da kullanıyor. Babamın cep telefonu donan, yavaşlayan takılan bir cep telefonuydu. Fotoğraflarını saklayamıyor ve whatsapp dışında bir uygulama yükleyemiyor artık. Telefon eskisi gibi çalışmıyor. Benden tavsiye istiyorlar. Ben de pek anlamıyorum yardımcı olmak istiyorum ama gerçekten kafam karıştı. Hem fiyatı uygun hem de annemin rahatlıkla kasmadan kullanabileceği neyi tavsiye edersiniz?

izmirin küçğk bir ilçesinde yaşıyorlar. çok fazla seçenekleri yok. Buradaki turkcell şubesindeki seçenekleri ekte gönderiyorum. yaklaşınca modeller okunabiliyor.. kusura bakmayın imkanlarım şu anda bu kadar. Bunlardan birini seçeceğiz.
Ben iphone 4s kullanıcısıyım.. Bu modeller hakkında hiçbir fikrim yok. Acaba bunların hepsini bir kenara bırakıp iphone mu alsak diyorum anneme.. Ama artık iphone 5s ten başlıyormuş sözleşmeler.

 
he, bir de annem alsın ve senelerce kullansın istiyor.. 2 senede bir değiştirmek istemediğini söylüyor.. o yüzden ben iphone dedim, ben yıllardır kullanıyorum gerçekten de... iphone 5s fiyatını sormamıştık ama pahalıdır diye. samsung j7 olsun dediydik bu ekteki seçeneklerin içinden ama gerçekten pek bir fikrim yok. var mıdır be aslanlarım aranızda bana fikir verebilecek?


  • arpa  (18.02.16 16:38:32) 
g4 beat falan fiyatları uygun annelerin işini görebilecek telefonlar, samsung a3 de aynı şekilde, veya varsa turkcellin kendi telefonu vardı t40 falan gibi isimleri var, onların fiyatları da uygun. eski telefonlar gibi kasmaz yeniler en kötüsü bile bi anneyi 2-3 yıl götürür cinsten olur diye düşünüyorum.


  • bir nick var benden iceri  (18.02.16 16:40:28) 
Babamda t40 var işte o hiç memnun değil. Diğer dediklerine bir bakıcam


  • arpa  (18.02.16 16:46:45) 
anneme uzak doğudan bir micromax almıştık, 2 senedir gayet güzel kullanıyor ama anneler için iphone daha kullanışlı diye düşünüyorum, bir dahaki sefere iphone alacağım kendisine, size de onu öneririm kullanım yalınlığı dolayısıyla.


  • yonge and bloor  (18.02.16 16:46:53) 
orada kötü telefon yok. en ucuzunu alabilir. Iphone kullanmak daha kolay. androide göre. 5s alırsanız kendi telefonun ile değiştirebilirsin. sende 5s annende 4s olur.


  • belkider  (18.02.16 18:09:13) 
iphonedan şaşmayın


  • sta  (18.02.16 18:10:36) 
lg hem uygun fiyatli olur hem guvenilir olur, g3 veya g4 un dusuk modelleri olabilir.


  • mavicorap  (18.02.16 18:26:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.