[]

Epilasyon Problemi

Bir bayan arkadaşın epilasyonla ilgili sorunları var.
Epilasyon aleti ya da ağda yaptıktan sonra bütün tüyleri 1-2 bir güzel dönüyorlar derinin içinde. Ve çıkmaya yakın/çıkarken deli gibi kaşınıyorlar. Yetmiyor sonra yara - kaşımaya bağlı olmayan yaralar bunlar, sivilcemsi - oluyor bütün epile edilen bölge.
Bu kadar problemli olunca haliyle ya almıyor tüyleri ya da küfrede küfrede alıyor ve katlanıyor.

Bunun için daha önce çok kez, farklı dermatologlara gitmiş, bir şeyler denemişler ama sonuç alınamamış. Hatta son doktor "almayacaksın tüylerini" diye çok akıllıca bir çözüm önerisi sunmuş.

Şimdi en güzel çözüm parayı basmak ve lazer epilasyon kapılarını aşındırmak, fakat kendisi öğrenci, ailesi de orta halli.
Çözüm önerisi arıyoruz.
Şanssız doğmuş katlanacak diyorsanız da en azından kaşınma problemi için öneri alabiliriz.

 
kese yapsın:)


  • voodoo 007  (30.10.09 00:44:31) 
şu karınca yumurtası olayını kullananlar(ın bazıları :P) memnun oluyormuş.
yumurtanız kap tuttu mu?

mesela jilet hiç kıl döndürmez ama böyk dersiniz diye onu dememiştim. diyorum işte şimdi madem. hıh. :)

peeling kremlerinden kullansın. profesyonel epilasyon yaptırmış mı? ağdacıya gitmiş mi yani? :) bi de kıyafetlerden olur. çoraptan filan.
her akşam yatmadan hafif hafif kaşınsın :)
  • kediebesi  (30.10.09 00:48:10 ~ 01:41:51) 
@kediebesi

birkaç gün önce karınca yumurtasından derisi yanan biri şikayet ediyordu buralarda.
  • plainwalker  (30.10.09 01:09:48) 
karınca yumurtası olayını o da denedi, ben de kendim denedim omuzlarım için pek faydasını görmedik..


  • natnan  (30.10.09 01:17:01) 
ölü derinin gitmesi için banyodan önce kuru bir keseyle (hani şu örme yün olanlar değil de azcık sert olanlarla) bacaklarını keselesin. banyodan sonra da nemlendirici krem sürsün.


  • arpacik kumrusu  (30.10.09 01:37:31) 
bioder sabırla kullanıldığında genelde sonuç veriyor.


  • jeanne hebuterne  (30.10.09 03:45:34) 
pahalı değil mi bioder?
o parayla lazer yaptırır bence.

  • kediebesi  (30.10.09 12:43:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.