[]

şişli - izzetpaşa'yı nasıl bilirsiniz?

www.google.com!4m2!3m1!1s0x0000000000000000:0xd5d364abef0b0dfe?hl=tr-TR

nasıldır buralar? tek kadın yaşayacak. güvenli midir?

tam olarak vefa poyraz cd civarlarını soruyorum.

 
Uzak dur ordan yasanmaz.Tam anlamıyla tinerci mahallesi orası. Halide Edip adıvar mahallesını tavsıye ederım. Bu mahalle nezihtir. Herkes tanır birbirini. Guzel mahalle


  • giggs  (14.01.16 10:37:57 ~ 10:41:29) 
neye göre yaşanmaz diyorsunuz? insanları mı kötü? trump'a falan çok yakın duruyor aslında.


  • majigoria  (14.01.16 10:40:40) 
It kopuk çok. Insanları her an kavga cıkartıcak gıbı. Gece yuruyemezsın. Tinercilerı çok. trump a yakın olabılır ama yasanmaz.
Dediğim mahalleye bak sen. O da şişli de

  • giggs  (14.01.16 10:50:28) 
oranın da kiralar fazla :D gücüm yetmiyor. teşekkür ederim.


  • majigoria  (14.01.16 10:55:22 ~ 10:56:08) 
iyi bir yer değil. trump'ta çalışan ve mecidiyeköy'de yaşayan (dereboyu caceddesi) biri olarak, trump'a yakın diyorsunuz ama kuştepe de trump'a yakın diyorum. çok karışık bir yer. gerçekten de tinercisi, sarhoşu eksik olmuyor geceleri. gündüzleri çok kalabalık, gecesi de sıkıntılı.

dolayısıyla tek kadın için biraz zor olabilir.
  • mermize  (14.01.16 10:59:07) 
Ben 2 sene kaldım sıfır vukuat
Tabi biz 3 erkek kalıyorduk

  • eksimeksi  (14.01.16 12:44:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.