[]

kurusıkı tabanca
Hırsıza karşı bi önlem midir? Alsak hırsız gelse korkar mı yoksa o da mı saldırır?
Veya karşı karşıya geldik kurusıkıyı ateşledik, hırsıza hiç bir şey olmaz mı?
Veya karşı karşıya geldik kurusıkıyı ateşledik, hırsıza hiç bir şey olmaz mı?

Cesario +1 çok lazımsa gerçek silah için bulundurma ruhsatını araştır ya da hiç bu Tufaya girmeyip alarm taktırarak hallet olayı.
- canercuxy
(11.01.16 23:44:21)

yakın mesafeden kafaya gelirse öldürebilir bile.
- galandar kostumu
(11.01.16 23:54:12)

sahte silahlar bir avantaj değil dez avantajdır. Hırsızlığı bir kenara bırakırsak, herhangi bir durumda biri bana silah çekerse ilk düşüncem mümkün olduğu kadar hızlı biçimde silah çeken unsura ateş etmek olur. Ortada bir ölüm tehdidi mevcutken silahın gerçekliği elbette sorgulanmaz.
- rygard
(12.01.16 01:36:43)

Cok gereksiz bir onlem olur. Caydirabilir mi, kucuk bir ihtimalle evet. Ama karsindaki adam zaten bazi seyleri goze aldiysa, bicak cekse mesela, sende silah var onda bicak. sen orantisiz guc uygulamis olursun ustune. evet hukuk biraz degisik isliyor bizde. onun yerine alarm, kamera falan komple bir sistem kurarsaniz daha iyi olur.
- mozarello
(12.01.16 02:17:05)
1