[]

Concerta

Merhabalar, benim sorunum dikkat eksikligi. Gunlerdir ders calismak icin almadigim vitamin kalmadi beslenmeme de dikkat ediyorum ama hicbir sekilde calisamiyorum. Bugun psikiyatriste gittim bana prozac verdi, ama antidepresan daha once kullanan biri olarak ben boyle bir ilac istemiyorum cunku uyku suremi uzatip beni daha kotu hale getiriyor. Finallerden kalirsam devlet bursum kesilecek, dikkat toplamak icin kullanilan ilaclardan 9-10 gun kadar gecici bir sure icin kullanmak istiyorum. Nasil alabilirim, derdimi acikca anlatsam kalirsam bursum gidicek calisamiyorum seklinde tekrar gitsem psikiyatrist bunu bana yazar mi acaba?
Tesekkurler



 
Concertayı kesinlikle önermen hayatını karartan arkadaşlarım var. Bir tanesi evden dışarı admını atmıyor.


  • qcihanq  (07.01.16 12:22:56) 
Ben 3.yilimdayim universite ve ilk kez boyle bir yola ihtiyac duyuyorum cunku burs kesilecek korkusundan cok fazla strese girdim ve odaklanamiyorum, surekli dikkatim dagiliyor. Bu finaller bu kadar kritik olmasa benim icin hic dusunmezdim, bu sinavlari bir atlatirsam sonra devam etmeyecegim.


  • incitylife  (07.01.16 12:34:56) 
aslında böyle bir sıkıntın varsa önden hocalarla da görüşmende fayda var. tüyo iste bişey yap. kafadan yarım harf notu eklersin önden gittiğin için.


  • dodi el ford  (07.01.16 13:14:20) 
olm öyle bi şey yok lan bi ilaç içiyim beynim süper tazelensin stresi alsın götürsün. stresle mücadele ettiğin ölçüde başarılı, edemediğin ölçüde başarısız olacaksın. hayat bu işte. bunları önceden öngörüp burslu bölüme gitmeyecektin...

-bana akıl verme bana o ilacı bul!!!
-psikiyatrist torbacı mı olm 5+1+3+3+6+2+4+2 yıl okumuş senin dediğin ilacı yazar mı sence..
  • kaledekiyalnizlik  (07.01.16 13:20:59) 
bir yıldır kullanan biri olarak önerdiğim ilaç çok güzel kendine getiriyor insani keşke lisansta da kullansaydım diyorum. dikkat eksikliği sıkılganlık dağınıklık gibi bir çok sorunu çözen bir ilaç. başta mutsuzluk iştahsızlık yapsa da alıştıkça stabil duruma geliyorsunuz. düşük dozda başlayın ve korkmayın. yazmadan önce testler yapılıyor ondan daha hafif ilaçlar da var bence test yaptırmadan kendiliğinden karar verilecek bir ilaç değil. bir tetkik yaptırınız derim.


  • ilopsi  (07.01.16 13:36:36) 
@kaledekiyalnizlik Benim cabalamadigimi lutfen dusunmeyin, sabah 8 aksam 10 her gun kutuphaneye gidiyorum ama odaklanamiyorum burs kaybetme olayim ve bunun yaninda bazi ailevi sorunlarim aklimdan cikmiyor panik oluyorum. Bana da arkadasim boyle bir ilac var bunu al cok zor durumdaysan sinava kadar odaklanirsin seklinde onerdi. Onerileriniz icin cok tesekkur ederim


  • incitylife  (07.01.16 14:14:34) 
@ananiyimioguz
Ankaradayim ama calismami saglamak icin boyle bir sey onermene cok tesekkur ederim

  • incitylife  (07.01.16 23:27:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.