[]

Son zamanlarda daha cok uyku ve ruya ve daha neler neler

Son zamanlarda daha cok uyku istegi var ve daha cok ruya goruyorum ve daha gercekci ruyalar. Sanki vucudum, ruya gormem icin daha cok uyumami emrediyor gibi ama ben istemiyorum. Bir de basimda garip elektriklenmeler oluyor, ayrica yorgun oldugum halde hareket etmezsem sanki beynim duracak gibi oluyor. Sanki boyle iki boyut arasinda gidip geliyor gibi hissediyorum. Noluyor bana yahu?




 
uyku isteği mevsimsel olablir . yemek listenizin değişmesi belkide . onun dışında yer değiştirmek , bi ilden başka ile gitmek ; yerin manyetik özelliğinin değişmesi olablir.
onun dışında aşk
onun dışında 3 harfli .
  • dieselsingle2  (22.10.09 18:19:46) 
lucid dreaming diye bir olay var biraz araştır belkim o tarz bir olaydır emin değilim ama.


  • rodrane  (22.10.09 18:25:29) 
rem uykularınız sırasında yeterince dinlenemiyormuşsunuz gibi geldi bana.
uyku öncesi rahatlama teknikleri var. bunlardan biri bildiğin sırt üstü yatıp baştan ayağa ya da ayaktan başa tek tek her kası rahatlatmak. ben ayaktan başa doğru gittiğim zaman alnımı ve kafamı rahatlattığım an derin bir uykuya dalarım. baş bölgesi özellikle çok netameli. önce gözler, alın, yanaklar rahatlasın, sonra boyun hatta kafatasını bile rahat bırakabiliyorsunuz. :) hafifçe şekil değiştirebilirsiniz kasları, boynu, sırtı gevşetmek için tam anlamıyla. elleriniz tavana bakarsa daha da iyi.
ellerinizi ve parmaklarınızı gevşetirken de kendinizi tamamen bırakın. o iki arada bir derede hissinden kurtulursunuz böylece. sıkılacak, daralacak, korkacak bir şey yok. salın kendinizi iyice.

uyku öncesi bu tip meditasyonlar daha verimli uyumanızı sağlar. hem vücudunuz dinlenir, yenilenir hem de bu sırada beyniniz rahatça günlük olayları indeksler ki ertesi güne ortada çer çöp kalmasın. :)
  • kediebesi  (22.10.09 20:12:19 ~ 20:12:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.