[]

İstanbul trafigi

Sayın arkadaslar 4 senedir hergün bostancı-esentepe arası vapur kullanmadan geçen bir bireyim, istanbullu degilim 8 senedir istanbuldayım.Bana her zaman trafik şöyle trafik böyle diye yakınmalar oluyor ancak ben en kalabalık zamanında bile bu istikameti evden işe giriş olarak 1:30 saat civarı tamamlıyorum.Ya ben alıştım sanki insanlar trafigi abartıyorlar gibi geliyor yada hakikaten bir abartı söz konusu.Bu konuda fikirleri almak isterim hele yazın 25 dakikada 1.köprüden 2 dakikada evde oluyorum trafik mi benden kaçıyor nedir ne degildir? ( 1 mayıs,beklenmeyen kar vb durumlar hariç tutulmuştur)




 
o uzunluktaki bir yolun baska sehirlerde gidis suresi 15-45 dk arasidir genelde. hergun toplam 1+ saat zaman kaybedince, insana koyar da biraz.


  • 507  (27.07.07 22:38:25) 
ben 1 saatte her gün izmite gidiyorum 100 km yol diyim sana. farkı anla. dediğin yol en fazla 30 km


  • darknum  (28.07.07 02:32:11) 
askerlik gibi düşün gün heryerde 24 saat ! kışlasındakine 1 sene gibi geliyor evinde sevgilisi kucağında olana kısacık. demek ki sen araba kullanmayı seviyosun ,balık tutanları kesmeyi seviyosun ,radyo kanalını bulmuşun falan filan.. bir sürü değişken var. örneğin ben hergün göztepeden halkalıya gidiyordum servisle ve akşamda dönüyordum .serviste dvd izleme şansımız olduğu için yolu görmüyordum bile hatta filmine göre trafik biraz sıkışsada filmin sonunu görsek falan oluyoduk dönüşte .gidişi zaten horulduya horulduya bitiriyordum. yani işin özü geçirdiğin yol değil senin içinden geçirdiklerin..


  • taylor durden  (02.08.07 05:28:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.