[]

PC için gamepad önerisi.

Ayarlama için uğraştırmayan oyunların hemen tanıyacağı kaliteli bir gamepad almak istiyorum. Kablolu/Kablosuz çok önemli değil. 150 civarına kadar çıkabilirim.




 
Logitech f310 kablolu 65-70 lira. Kac oyun oynadiysam aninda gordu hicbir isleme gerek kalmadan. Tek sorunu titresimi yok. F710 var, kablosuzu ve titresimlisi. İyidir bunlar. Orijinal bulabiliyorsaniz en iyisi 'xbox 360 controller for pc'


  • signore  (29.12.15 13:32:40) 
f710 çok sorunlu hiç tavsiye etmem. ya logitech'in kablolu olanını al ya da pc adaptörü ile birlikte xbox kolunu al.


  • rotten head  (29.12.15 13:35:27) 
xbox 360 kablolu kol 160 lira. kablosuzu 120 civarında ama alıcısını bulamadım. kablolu logitech le xbox kolu arasındaki fark 100 liraya değer mi cidden?


  • lucien bell  (29.12.15 13:49:18) 
Xbox 360 wireless controller kullanıyorum. Kafam rahat


  • dafuq  (29.12.15 13:55:39) 
Xbox 360 +1 daha iyisi yok. Belki xbox one da olur ama daha pahalidir illa ki gerek yok.


  • floydian  (29.12.15 14:23:35) 
urun.n11.com

Böyle bir ürün buldum orjinal midir acaba?
  • lucien bell  (29.12.15 14:36:52) 
Aman aman aman sakin. Editlemeye gelmistim cevabimi tam da bu konuda. Boyle saticilara sakin guvenme neredeyse hepsi sahte. Cogu insan da kaliteli cakmayla orijinalin farkini anlayamadigi icin hic olumsuz yorum olmuyor. Kurumsal markalardan al uc kurus fazla verip. Ben mesela 96 liraya bimeksten kablolu olanini almistim.


  • floydian  (29.12.15 15:54:13) 
bimekste 160 lira şuan kablolusu. 96 lira olsa düşünmeden alırdım :D


  • lucien bell  (29.12.15 17:02:14) 
2-3 hafta önce aldım ben de. xbox kablolu almak istedim aslında ama güvenilir bir yer yok, bir tek bimeks var orda da 161 lira (!) o yüzden webdenaldan 65 liraya f310 aldım. 100 liraya kadar verilir bence xbox kabloluya ama fazlası verilmez 161 falan aman diyim.


  • signore  (29.12.15 17:12:41 ~ 17:13:08) 
f310 xbox controller olarak tanıtabiliyormuş sanırım kenisini. oyunlar xbox gösterlerini mi gösteriyo şimdi nasıl oluyo bu.


  • lucien bell  (30.12.15 11:24:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.