[]

ablaya sahip çıkalım ^^ -hediye tavsiyesi-

ya bizim şirkette yardımcı olarak çalışan bi abla var. şirkette yılbaşı çekilişi olmuş, abla da özellikle girmemiş, hediye alacak gücü olmadığı için.

ama o hediye alışverişini çocuk gibi izledi. bak ben de katılmamıştım, haberim yoktu çekilişten ben izleme ihtiyacı bile hissetmedim. 50 yaşındaki koca kadın çocuk gibi heyecanla izledi. çok içimize oturdu.

biz de 3 öğrenci çalışıyoruz orada. 60-80 civarı bi para çıkarabiliriz. ablaya bi hediye alalım dedik ama ne alabileceğimizi bilemedik. neye ihtiyacı var bilmiyoruz da.

ya sizce ne alsak?

 
güzel bir hırka/yelek alabilirsiniz. alırken şirketteki ya da çevrenizdeki kadınlardan yardım alın bence.


  • dahili meddah  (28.12.15 13:36:47) 
Kaşkol/eldiven gibi bişi alabilirsiniz bence. Her yaşa uyar

Tabii dahili meddah için de +1
  • lcha  (28.12.15 13:37:03 ~ 13:37:26) 
üzüldüm, eğer beğendiğiniz bir şey olur ama para çıkmazsa haber verin lütfen


  • try again fail again fail better  (28.12.15 13:41:04) 
miyaav :')

ya bu işin kadını benim işte. çocuklar hediye bulma ve alma görevini bana yüklediler. hırkayı ben de düşündüm çünkü abla yaz kış hırka giyiyor. bere eldiven kaşkol takımı alalım dediler ya dedim kadın başörtülü bu tarz benim gibi örtü üzerine bere mi takacak :')

edit: tafafb çok teşekkürler ya çok iyisiniz :')
  • golgem var iyi ki golgem var  (28.12.15 13:41:25 ~ 13:42:07) 
Sıcak tutacak güzel bir şal alabilirsiniz. İnce, boyna atmalık olanlardan değil de battaniye gibi olanlardan :)


  • pike  (28.12.15 13:42:12) 
kadın zaten iş yerinde çalışıyor eve yorgun gidiyodur. evde yaptığı işleri kolaylaştırak birşey alın. örn , mutfak roboto elektrikli ızgara vb. anladın sen beni yoğunlaşş.


  • zlatanibrahimovic11  (28.12.15 13:44:17) 
ev eşyası almayın, adı üstünde ev eşyası.
kendisine özel olacak bir şey alın.

  • try again fail again fail better  (28.12.15 13:46:59) 
try again fail again fail better +1

Anneler gününde de hizmete yönelik hediye alınmasına kılımdır ben. Yılbaşı bu kadını mutlu edecek bir şeyler ve ona özel bir şeyler iyidir. Çanta filan da alın derdim de zor o.

En iyisi hırka almak bu durumda.
  • lcha  (28.12.15 14:01:21) 
sanırım karar kesinleşti, hırka alacağız şirketin altında koton var değişim kartıyla beraber alıcaz hoşuna gitmezse değiştirir diye düşündük.

cevaplar için teşekkürler cevap: yelek/hırka oldu :')
  • golgem var iyi ki golgem var  (28.12.15 14:19:35) 
lcw'de çok uygun ve çok güzel montlar, kabanlar var. oralara bir bakın. dün anneme 70 tl'ye çok güzel kaşe mont aldım.


  • zam sampiyonu domates  (28.12.15 14:55:03) 
ay şöyle güzel de bir el kremi alın


  • hushhush  (28.12.15 15:54:35) 
Bu abla ömrü boyunca vicdanı el verip de kendine kaliteli bir aksesuar almaz. Bence eski sezon ipek eşarp alın madem tesettürlü. 40 liralık bu yolladığım uygun da hem gezmelerde takar ne güzel :)
www.altinesarp.com

  • cilekli pasta  (28.12.15 18:29:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.