[]

Star wars 3 boyutlu mu izlenmeli?

Gözlük kullandığım için normalde 3 boyutlu tercih etmiyorum. Bu film için 2 seçenek de mevcut olduğu için emin olamadım. Normal izlesem çok şey kaçırır mıyım?




 
ben gözlük kullanmıyorum ama gene de 3 boyutlu film izlemeyi sevmiyorum. birincisi bir süre sonra gözlerimi ağrıyor ve sürekli gözlükleri çıkartıp dinlendirmek zorunda kalıyorum. ikincisi 3d gözlükle izlerken renkler soluyor. daha cansız. bana kalırsa hangisini istersen onu izle. yani bir şey kaçıracağını sanmıyorum. kaldı ki 3d teknolojisi şuan itibariyle öyle ahım şahım bir fark yaratmıyor.


  • return_of_turks  (18.12.15 15:54:44) 
Ben gözlük kullanıyorum, 3d ve normal arasında bir tercih yapmıyorum. Hangisi denk gelirse, çok önemli değil.

Ama 3d için özenilmiş bir filmse tercihim 3d oluyor.

Bu arada gözlüğün ne gibi bir soruna beden olduğunu çözemedim. Sebep neden gözlük?
  • ofkeyle kalkanin yerine oturan yazar  (18.12.15 16:34:34) 
Gözlük üzerine gözlük takmak rahatsız edici oluyor film boyunca onu düzeltmeye uğraşıyorun


  • let me show you a few things  (18.12.15 16:39:36) 
Bende olmuyor o tarz bir düzeltme durumları.


  • ofkeyle kalkanin yerine oturan yazar  (18.12.15 16:42:01) 
çok bir şey kaybetmezsin. 3d olması filmlerde derinliği daha iyi vermelerini sağlıyor. bu filmde tek dikkatimi çeken şey star destroyer böyle perdeden çıkıp biraz yaklaştı bize doğru :D onun haricinde pek bir şey yoktu.

dediğim gibi, asıl olay derinliği vermek.
  • air  (18.12.15 16:42:55) 
ben gözlük vs kullanmıyorum. ama her zaman 2d tercih ettim sebebi de 3d olunca uçan kaçanı izlemekten plot'u kaçırıyorum. star wars'un da öyle ahım şahım 3d performansı da yok bence.


  • ayiadam  (18.12.15 16:50:38) 
Gozlukluyum, 3d seyrettim. 3d gozluk problemini de yasayanlardanim ama 3d seyretmeyi tavsiye ederim.


  • gibicibicis  (18.12.15 17:28:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.