[]

marissa vs serena ?

hangisi daha güzel sizce mischa barton mı blake lively mi? karar veremedim gece gece aklıma saplandı çıkmıyo ya :S bi el atın da çıkaralım.



not: evet boş adamın tekiyim.

edit: fizikten fln ziyade tip olarak soruyorum.

 
kesinlikle blake lively ah bi de o gulusu yok mu :)


  • uncle_sam  (18.10.09 21:21:16) 
tabi ki de blake lively


  • burbat  (18.10.09 21:24:53) 
tip olarak soruyosan bence mischa barton, yüzü daha güzel.


  • achelon  (18.10.09 21:38:59) 
blake lively'nin yüzü güzel değil bence, mischa barton daha güzel... ama blake lively nin de fiziği daha güzel.


  • jeanne hebuterne  (18.10.09 22:13:47) 
mischa barton alık suratlı. blake lively hem daha güzel hem de anlamlı bakışları var.

ha dersen ki dizideki karakterlere göre seçim yapın? o zaman seçimim marissa. Marissa karakteri daha bir sürtük. Yatağa atması daha kolay. Daha bir çılgın. Grupa gelir.
  • pichoscosama2  (18.10.09 23:18:22) 
blake kesinlikle.


  • girl in a coma  (18.10.09 23:55:29) 
mischa barton'un derinliği yok bi kere. bildiğin hasta o kız. ebru şallı bile daha kalın ondan yahu.


  • darknum  (19.10.09 00:25:24) 
o.c s02e14 de bir alex var ya bence o ikisinden de daha şahane.
serena da kıçımı yesin sex&the city kevaşelerinden biri olabilir. nerde marissa'nın çakma punklığı nerde bunun zengin şımarıklığı. marissa marissa. kardeşim de scarlet joh. diyor ikisini de döbermiş. çok sıkıldım ben evde gene yahu.

  • sipsi  (19.10.09 00:53:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.