[]

sevgilisi olunca degisen arkadaslar

Selamlar.
Bu konuda birazcik dertliyim. 7-8 yildir her seyimizi paylastigimiz bi arkadasim var ama bu arkadasimin ne zaman sevgilisi olsa beni unutur. Sevgilisi yokken gunde 3-4 saat konusmak ister, sevgilisi varken 2 hafta hic aramaz, ben yazinca cevap atmaz. Hastahaneye beraber gitmek icin sozlesmemize ragmen son dakikada sen tek git ben sevgilimle buluscam bile dedi.
Elbette hayatinin odagi artik sevgilisi olacak ama dengeyi tutturmak lazim bence. Bunlari anlatinca benim karakterim boyle napiyim diyor. Sevgilisinden ayrilinca asiri iyi bi insan olarak hayatima dahil olmaya calisiyor. Disarda oldugum icin yazamayacagimi soylesem bile bozuluyor.
Burda benim asil rahatsiz oldugum durum sevgilim yokken en yakin arkadasimsin, sevgilim varken kimseye ihtiyacim yok tavri. Paylasilan o kadar sey var, yakin oldugum bi iki kisiden biri. Hayatimdan cikarmak zor geliyo ama bu dengesiz tavirlar cok yoruyo beni. Siz ne dersiniz? Ne yapayim?

 
Duyurunun linkini arkadaşına gönder


  • i ve been mistreated  (04.12.15 17:56:30) 
Bence bunda garip bir durum yok, ben de olsam yıllarca her gün 3/4 saat konuştuğum biri yerine sevgilimle vakit geçirirdim. Çok üzüldüysen sevgilisinden ayrıldığında yanaşmasına izin vermezsin, o da senin en tabi hakkın.


  • angelus  (04.12.15 17:59:47) 
iyi işte gerçek yüzünü görmüşsün. bişey yapma. başka arkadaş bul. yalnızlığını seninle gideriyormuş sevgili bulunca sana gerek kalmamış.
sevgilinin bi nebze öne çıkması normal. ama hastane gibi bir durumda ben sevgilimle buluşcam demek ne demek.

  • rayde  (04.12.15 18:00:08 ~ 18:01:06) 
arkadaş degilsiniz, arkadaş dedigin kişi bir sülük.


  • thewizardofearthsea  (04.12.15 18:00:09) 
"Bunlari anlatinca benim karakterim boyle napiyim diyor" yani demek istiyor ki ben karaktersizim. ben olsam kesmiştim arkadaşlığımı.


  • canercuxy  (04.12.15 18:00:38) 
Sen de diyeceksin ki " ben de böyle olmasından rahatsızım, benim karakterim böyle napiyim? benimle ya eşit aralıklarla ve sıcaklıkta görüş ya da hiç görüşmeyelim" de sen de kendi tarzını yansıt olaya karşı. Bak o yansıtıyor sen niye yansıtmıyorsun ki?


  • medre  (04.12.15 18:05:07) 
"benim karakterim boyle napiyim " diyen insana soylenecek bir sey yok. siz alttan aldikca karakteri degismez.


  • fortisvita  (04.12.15 18:07:06) 
Arkadaşlıkta sadece bir tarafın isteklerinin yürümesi ço doğru değil. O sevgilisi yokken seninle buluşmak istiyor ve buluşuyor. Onun sevgilisi varken hastaneye gitmek istiyorsun onunla ama gidemiyorsun. Sadece onun istekleri gerçekleşiyor. Bu çok doğru bir iş değil. Stepnne gibi hissediyorum de arkadaşına. Çeki Düzen cversin biraz kendine. Karakterine başlatmasın.


  • buffy de vampir sayılır  (04.12.15 18:13:06) 
Dedigim gibi cok sey paylastik beraber, cok deger verdigim biri. Hayatimdan cikarmak cok zor geliyor ama simdiye kadar benim alttan almalarimla ilerliyodu zaten. Artik ugrasmak istemiyorum bunlarla. Kullaniliyomusum gibi hissediyorum. Artik arkadasliga, dostluga inancim kalmadi.


  • turuncu sufle  (04.12.15 18:16:28) 
benzerini nerdeyse 10 senelik arkadaşımla ben de yaşadım. sevgili yaptı başlarda pek değişmedi ama şöyle şeyler yapıyordu; kavga ettiklerinde beni arayıp saatlerce konuşur ağlar çocuktan yana durmadan şikayet eder, barıştıklarında sevgilisinin fikirlerini kendi fikirleri gibi benimseyen değişik bir insan olurdu. bu değişiklikler iyice canımı sıkmaya başladı sonra mesajlaşmalar konuşmalar azaldı sonra da koptuk. özlüyorum kendisini ama böyle yapacaksa hayatımda olmasın daha iyi.


  • sanguine mcqaer  (04.12.15 18:36:37) 
7 yıllık ilişkim vardı, haftada bir arkadaşlarımla buluşup her gün mesajlaşırdım. ayrıldık, yine aynı. bu biraz adam kullanma gibi. yalnız kalmayayım diye sana sarıyor işte. gerçek arkadaşlık bu değil.:p


  • nice tnetennba  (04.12.15 18:42:09) 
sen de sevgili bul.


  • liriamer  (04.12.15 18:58:57) 
Buldumcuk ya. O kadar sene iyi dayanmışsın. Aynısını ona yap bence. Sevgilin yoksa, yol ver gitsin.


  • mandalina kokusu  (04.12.15 19:17:11) 
benzerini ben de yaşadım bir çoğu gibi. defalarca konuştum her sevgilisi olduğunda aynı şeyler devam etti. en son koptu bende ee yeter be dedim tutuştu tabi. özürler bilmem neler bu sefer aanladımlar ama bende koptu artık ne yaparsa yapsın o aşamaya gelince eskisi gibi olmuyo. şunu unutma arkadaşının söylediği gibi kişiliği bu ve asla da değişmeyecek. hayatının içine çok sokma bence.


  • yorke  (04.12.15 19:36:32) 
Karakterim boyle diye bir sey olamaz. Oyle arkadas hic olmasın daha iyi. Bence hic arama sorma, o uygun oldugunda aradıginda da sen uygun olma. Giderek uzaklas. Bi anda pat diye kessen bile kendisini haklı gorecektir. Hatta sevgilisi oldugu icin onu kıskandıgını bile dusunebilir. Var oyle tipler.


  • mellifica  (04.12.15 20:09:05) 
Sorun benim sevgilimin olmamasi degil. Sevgilim varken de bu tavirlara bozuluyodum cunku bence ikisinin yeri ayri ve dengeyi tutturabilmek gerekir.


  • turuncu sufle  (04.12.15 22:18:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.