[]

turkcell ve kafeinsiz kahve

iki tane merak ettiğim şey var,

1. binumaram yaz bilmemkaça gönder en çok konuştuğun turkcelliyle 2 ay bedava konuş dedi turkcell bana anlamadım. turkcell in karı ne bu işten? yapan yapmayan bi yazsa bildiğini?

2. kafeinsiz kahve zararsız bişey mi? dilediğim kadar içebilir miyim?

bu kadar.

 
1) her zaman turkcell kazanır
2) kafeinsiz kahve kahve değildir

  • areels  (17.10.09 01:53:54) 
1. ben kullanıyorum. benim işime geliyor. kız arkadaşımla bedava konuşuyorum. yani kullanana göre değişir. faturanda çok sık konuştuğun bir turkcelli varsa işine gelir. yoksa bir anlamı olmaz. turkcellin karı-zararı da kullanana göre değişir. mesela benim bu ay faturam en az 30 lira az gelicek. başka birinden ya da başka zamanlarda acısını çıkartır yada çıkartıyordur:)
2. kafeinin vücutta bıraktığı etkiyi bırakmıyor. zararsızdır. ancak suyu bile çok içsen zararlı ona göre yani:) ayrıca ben pek sevmiyorum kafensiz..

  • magacgozgu  (17.10.09 03:00:32) 
1. "en çok konuştuğun türkselliyle bedavaya konuş ama diğer türksellileri, başka operatörü falan ararsan kol gibi fiyatı geçiririm" diyor. devamını söylemediği için cazip gibi duruyor.


  • kibritsuyu  (17.10.09 08:51:04) 
turkcell'in o hizmeti bedava değil. 5 tl ücreti var. mesela benim aylık sabit kullandığım bir paket var ve tüm konuştuklarımla o paket dahilinde konuşuyorum zaten. neden ekstra 5 tl daha vereyim.

ayrıca paralı bir hizmetin "bedava" şeklinde tanıtılması üçkağıtçılığı ise bambaşka şekilde tiksindiriyor beni.
  • hevipeyra  (17.10.09 10:51:26) 
1. operatörler kendi abonleri arasında konuşturdukça para kazanıyor çünkü aynı alıcı-vericiyi kullanıyor. bunların bi tanesi 50-60 bin lira ama adam bunu bi kere dikiyor, başka masrafa girmiyor. diğer türlü misal avea ile konuştuğunda aveaya bi miktar para ödüyor onun alıcı-vericisi aracılığıyla konuştuğun için. bu yüzden aynı operatörden konuşma yapmak esasında bedava gibi bişi, şirkete ek masraf çıkartmıyor. dolayısıyla trcell'e ne kadar para ödersen (diğer bir trcell abonesi ile yapılan görüşme ücretlerini kastediyorum) şirket o kadar kar kazanıyor;) bu reklamın altındaki gerçek ne? ya mesaj ücretlerine zam gelmiştir, ya diğer operatörlerle konuşmaya zam gelmiştir vs vs

2. zararlı olur mu bilmiyorum ama bence kahveye tadını veren o müthiş kafeindir!
  • bıdıbıdı  (18.10.09 01:47:31) 
bak gördün mü bedava dediği şeye herkesi geçirterek herkesten 5 lira esktra kazanıyo:) damlaya damlaya göl olur hesabı yapmış adamlar;)


  • bıdıbıdı  (18.10.09 01:49:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.