[]

Eski sevgiliden eleman olur mu?

GMY'nin önünüze bir cv bıraktığını ve eleman arıyordun bununla bir görüş bakalım dediğini düşünün cv eski sevgilinize ait. Yeterliliğinden, işi yapabileceğinden ve karakterinden zerre şüphem yok ama görüşmeye çağırırsam gelip sen benimle dalga mı geçiyorsun diyebilir. Hiç çağırmasam bu sefer de işle özel hayatı karıştırmış mı olurum? Ve bu gmy üç gün sonra ne yaptın o cv yi derse adama ne diyebilirim? Gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum.




 
Duyuru nick uyumu.
Çağırma.

  • kaledekiyalnizlik  (01.12.15 12:12:09) 
Ben olsam GMY'ye durumu bildirirdim. "özel sebeplerden dolayı benim görüşme yapmamın etik olmayacağını" bildirirdim. düşünceniz fikriniz ne olursa olsun bence kararınız objektif olmayacaktır.


  • s man chen  (01.12.15 12:14:28) 
w2d +1
özel durumu karıştırırsan "ay siz neciydiniz yoksa şey mi aaaayy" tepkisi kaçınılmaz.

  • kargn  (01.12.15 12:14:50 ~ 12:16:00) 
s man chen +1


  • ekyil  (01.12.15 12:16:51) 
ekyil +1


  • pilav  (01.12.15 12:24:24) 
cok acik ve net bir sekilde @s man chen+1


  • aynadakiyabanci  (01.12.15 12:24:38) 
görüşmeyi sen yapma +1


  • ergenpezeveng  (01.12.15 12:26:27) 
görüşmeyi sen yap, ama şurda i2.kym-cdn.com


  • confessions of an adman  (01.12.15 12:36:23) 
karşında çalışırken bir tarafın kamaşmayacaksa çağırırsın. görüşmede sen benle dalga mı geçiyorsun diyemez iş veren durumundasın sonunda.


  • cenkertem.afc  (01.12.15 12:55:52) 
bence üstünle "etik olmaz" konuşmasını yap ama sevgili olduğunu söyleme, "bir tanıdığım" şeklinde konuş. özel sebepler dersen hepten magazinsel bir durum yaratırsın. bence tanıdığım demen yeterli, etikliği bozan şey sadece gönül ilişkisi olacak diye bir şey yok. çünkü kadın tarafı hanginiz bilemiyorum ama bu memlekette kadınlar böyle şeylere mevzu olduklarında bile ayrımcılığa maruz kalabiliyorlar.


  • kül  (01.12.15 13:10:32) 
Cevap veren herkese teşekkürler, konu çözüldü: Özel telefonumdan kendisini arayıp, cv sinin geldiğini, kendisiyle görüşmek istediğimizi ancak gelirse benimle görüşeceğini ve çalışırsa benimle çalışacağını belirttim açıkça, birlikte çalışmanın ikimiz içinde zor olacağını söyleyip ben gelmeyeyim dedi. Ben de GMY'ye gidip bu cv yi bizim departmanda değerlendiremeyeceğiz, önceden kendisini tanıyorum dedim, adam anladı yüksek ihtimalle ama üstelemedi, tamam başkasını buluruz dedi. Sonuç budur.


  • koynundakiyilan  (02.12.15 09:33:47) 
soru sorduktan sonra güncelleme yapan duyurucular artsin.

öte yandan evet, iyi olmus. her ne kadar uyumlu olursaniz olun, sorun yaratmayacak olursaniz olun, bunun duyulmasi ögrenilmesi sonradan tatsizlik yaratabilirdi dahi. iyi hamle temiz hamle.
  • aynadakiyabanci  (03.12.15 17:32:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.