[]

markafoni trendyol morhipo vs.

hangisi daha güvenilir ve tercih edilesi?
bunların dışında da bir şey önerebilirsiniz.



 
trendyoldan sıkça alışveriş yapıyorum, bolca iadem de oldu, sıkıntı yaşamadım. markafoni de öyledir büyük ihtimalle ama encard geçmiyor.


  • whoosie  (26.11.15 17:15:35 ~ 27.11.15 09:07:20) 
son dönemlerde markafoni ürün tedariği konusunda sıkıntı yaşıyor. geçenlerde aldığımız ürünü tedarik edemedikleri için iptal ettiler; aynı ürünu tekrar satışa koydular, tekrar aldık, tekrar aynı sebeple iptal ettiler. firmayla ilgili sorun olduğunu söylüyorlar hep.

ama 3 firma da iade konularında sorun çıkarmadı bana şimdiye kadar. markafoniyle ilgili olarak mobil uygulamada paranın eksik iadesi veya paranın bir kısmı yerine kupon verme gibi bir sorun okumuştum sözlükte, o tip bir sorun olabiliyor bazen.

kırılmaya meyilli ürünler genelde kırık geliyor ama suç kargo şirketinin oluyor genelde.

eskiden limango ile vipdukkan vardi ama kapandılar. hatta vipdükkan bayagi kişiyi mağdur etmiş paralarını ödemeyerek.
  • montauq  (26.11.15 18:01:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.