[]

Almanya vizesi

Hallöcheeen!

9-17 Ocak için berlin-hamburg-brugge-brüksel seyahatimiz var. (Sıkıştırabilirsek Amsterdam da ekleyebiliriz.)

Uçak biletlerimiz alındı(İstanbul-Berlin, Brüksel-İstanbul). Vize için konaklama, ara ulaşımlar vs. belgeleri de gerekiyor malum. Rezervasyon yeterli olur mu? İlla ödenmiş olması mı gerekiyor? Daha pratik olması için sadece Berlin-Brüksel seyahati planlamış gibi davransak ve rezervasyonla bu işi halletsek diyoruz da.. Çünkü öbür türlü çok karışacak, mitfahr'la ulaşımımızı sağlamayı düşünüyoruz mesela, onu nasıl gösterebiliriz ki? Arkadaşlar da var kalacak..

Son olarak, eski yeşil pasaportumda 6 aylık almanya oturma iznim(Erasmus) ve ayrıca sonrasında 1 giriş çıkışım daha var. Ne kadar verirler dersiniz? Sadece seyahat süresi kadar mı?

 
rezervasyon yeterli


  • basond  (26.11.15 10:11:48) 
Rezervasyon yeterli.
Mitfahr diye yazin ulasimi, biliyorlar sonucta. Dilekce filan yazmaniz gerekiyor zaten, ben gidiyorum, seyahat amacli ulasimimi boyle saglicam. Bir de daha sonraki seyahatlerim icin uzun verirseniz vizeyi super olur diyeceksin.
Verirlerse verirler ama almanya genelde gunu gunune veriyor.

Siz uzun isteyin, isteyenin bir yuzu vermeyenin iki yuzu kara :p
Uzun derken, 6 aylik max, daha uzununu vermez zaten almanya ikinci kez vize alcak birine.
  • kuehles blondes  (26.11.15 10:47:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.