[]

gmail iki hesap sorunu

selam duyuru halkı;

birkaç gün önce iki tane benzer gmail hesabı aldım, birisinde arada nokta var sadece. bu yeni hesaplardan arada noktası olmayan hesabımı kullanmaya karar verdim, hesaba girdiğimde arada nokta olan hesap kullanımda gözüküyor. noktasız olana giriyorum, ama o hesap gözükmüyor bile.

evet, derdimi öpeyim ama böyle bir derdim var. lütfen yardım edin.

 
diyelimki normal adresin hedehodo@gmail.com hede.hodo@gmail.com adresine mail yollasam noktasız olana gelir. gmaildeki bir özellik bu. o nedenle iki tane hesap açmamış olabilirsinç


  • sutlu nescafe  (19.11.15 17:04:55) 
sıkıntı şu ki hem hedehodo@gmail.com hem de hede.hodo@gmail.com adreslerini aldım.

fakat sadece hedehodo@gmail.com adresini kullanmak istiyorum, bu adresten giriş yaptığımda "loadin hede.hodo@gmail.com" ibaresi çıkıyor ve sadece bu adresi kullandırıyor. bu durumdan rahatsız oldum, bunun için bir çözüm var mıdır?
  • ansa cervicalis  (19.11.15 17:07:49) 
gmail inbox'ta iken sağ üst köşede daire içindeki resim/simgeye tıkla, hesap ekle de, diğer hesabını ekle. sonra ikisi arasında geçiş yapabilirsin.


  • gezgin rocker  (19.11.15 17:12:20 ~ 17:13:41) 
"sıkıntı şu ki hem hedehodo@gmail.com hem de hede.hodo@gmail.com adreslerini aldım."

gmail'de bu mümkün değil. birini alınca ötekini vermez.

hedehodo alınca he.de.h.o.d.o şeklinde istediğiniz yere nokta koyup kullanabilirsiniz.

biz gönderirken ne şekilde yazarsak yazalım aynı kutuya düşer. siz de alıcı kısmında noktayı nereye koyduğumuzu görürsünüz.

siz o adresten göndermek istediğinizde de noktalı versiyonu eklemeniz gerekir.

>>ayarlar / hesaplar ve içe aktarım işlemi / postaları şu adresten gönder / Sahip olduğunuz başka bir e-posta adresi ekleyin

nasıl istiyorsanız onu ekleyin. noktalı aldıysanız noktasız versiyonu girin.
  • supergirl  (19.11.15 18:33:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.