[]

kindle ne reeder ne?

marka isimleri mi? bu e-book okuma aletlerinin jenerik bir ismi var mı varsa nedir?




 
kindle e kitap okuma aleti, reeder normal tablet. E-kitap okuma araçlarının jenerik bir ismi yok ama kindle, selpak gibi.


  • whoosie  (11.11.15 13:00:45) 
reeder'ın e-ink teknolojili ebook'ları da var. yalnızca tablet demek doğru olmaz.

www.reeder.com.tr
  • zam sampiyonu domates  (11.11.15 13:46:58) 
bu ürünün adı e-reader'dır.

kindle bu işe ilk girenlerden olduğu için marka adı, ürün adı olarak benimsenmiş durumda.

kindle'ın çok kullanıcısı var hemen hemen hepsi de memnun ancak tek alternatif değil, ben kobo marka cihaz kullanıyorum, kobo aura h2o modeli, gayet memnunum. çeşitli modelleri ebay üzerinden veya yurt dışında bir tanıdığınız varsa mediamarkt veya best buy'dan alabilirsiniz.

ipad ile hatta telefonla bile e-kitap okuyabilirsiniz ancak göz sağlığı açısından ipad gibi parlak ekranlar değil de, e-ink denilen teknolojiye sahip bir cihazı tercih etmenizde fayda var.
  • cino  (11.11.15 13:48:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.