[]

Kedi Maması

Selamlar. Tekir(sokak kedisiydi) 1 yaşını doldurmuş dişi ve kısır bir kedim var. bahçede takılıyor genelde baya da aktif. arada ben ciğer, tavuk, yumurta gibi şeyler veriyorum; sık sık da kendisi fare, kuş, kertenkele falan avlayıp da yiyor. Goody ile besledim şimdiye kadar maması bitmek üzere. Goody hakkında duyduğum kötü şeylerden sebep mamasını değiştirmek istiyorum ama proplan, hills gibi mamalar bütçeme uygun değil. temizmama'dan alsam ne olur? onlar daha iyi gibi sanki. bir de iki kategori var; özel olandan mı almalıyım yoksa normal mama mı almalıyım? ne fark var?
peşin peşin vurmayın öldü notu: Gönül ister ki kendisini en iyi mamalar ile besleyeyim ama para yok. :(



 
temizmama iyidir, alın. bonacibo mesela. özel olan kısırlaştırılmış kediler için sanırım? normalini alabilirsiniz.


  • mutlusismankedi2015  (08.11.15 21:51:24) 
Yaklaşık 5 yaşında, kısır, aynı şekilde eskiden sokak kedisi olan, şu anda prensesliğin sınırlarını zorlayan tekir kedim var. Sayısız mama denedikten sonra 2 senedir Bonacibo Kitten dışında başka bir mamayı ağzına sürmüyor. Fiyatı da gayet uygun, kesinlikle öneririm.


  • captainimsi  (08.11.15 21:59:39) 
Bonacibo Kuzulu


  • Lim5  (08.11.15 22:23:12) 
sokakta aç kalmalarından, mama bulacağım diye girdikleri yerlerde dayak yemelerinden iyidir en kötü mama.
vurmayın notunuza bir ek yapmak istiyorum. (insan ve hayvan ayrımı yapanlar için) dünyada beslenemeyen, kötü beslenen bir sürü insan var. kötü beslenenler en azından bir süre yaşayabiliyor. kaç kişi mükemmel, sağlıklı beslenme işini becerebiliyor? çabanız ve ilginiz kafi. kedinizin sağlıklı uzun ömrü olsun.

  • madarch  (09.11.15 05:04:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.