[]

Galatasaray'ın kupa alması ışıkların kapanması falan?

biri beni aydınlatabilir mi? galatasaray fb'nin sahasında kupa almış da o sırada ışıkları mı kapatmışlar? bi de ne zaman aldı ki kupayı? sezon yeni başlamadı mı?
fubtol bilgimi tahmin etmişsinizdir herhalde ama merak ettim herkes konuşunca.



 
önce mağara soğuk muydu diye sorayım sonra da açıklama getireyim.

2011/2012 sezonunda play-off diye bir cacık çıktı. son maç fener ile galatasaray arasında oynanacaktı ve fener kazanırsa şampiyondu. galatasaraya beraberlik ve galibiyet yeterliydi.

maç kadıköyde fenerbahçenin stadındaydı.

şampiyona kupa verilecekti. fakat şampiyon galatasaray olunca ezeli rakibinin sahasında kupa kaldırması hoş olmaz diye düşünüldü demirören ve fenerbahçe tarafından.
araya galatasaraylı yöneticiler girerek tayyip erdoğana ulaştı falan. en sonunda kupa verildi fakat stadın tüm ışıklarını kapatmışlardı.

sadece kameraların ışığında galatasaraylı futbolcular kupayı alıp kutlama yaptılar.

bu olaylar maç bitiminden sonra 2 saat kadar sonra yaşandı.
  • eeb  (27.10.15 07:31:27) 
mağara'ya internet bağlattım yeni de :D

o anları hatırlıyordum, yani gs'nin fenerin sahasında kupa almasını falan. peki şimdi
neden herkes bu olayı konuşuyor? ben de yeniden benzer bir olay yaşandı falan sandım.
  • mesene  (27.10.15 07:38:27) 
aziz yıldırım hala sindirememiş bunu, geçenki maçtan önce çıkarttı sağ olsun.
www.ntv.com.tr

  • baba jo  (27.10.15 07:46:41) 
Oncelikle 2o15 ten selamlar...
Sahasinda kupa kaldirdigimin çocuğu aziz en buyuk rakibi Galatasaray fenerin sahasinda şampiyon olup kupa kaldirinca kiskancligindan sahanın isiklarini kapattı... Sezon :2o11/12 Lan bi insan ancak bu kadar haset olabilir...

  • tociess  (27.10.15 11:47:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.