[]

kızlar bu gerçek olabilir mi?

erkek partnerinizin başka kızları etkilemesi, hatta diğer bir deyişle geçmişinde birçok kız olması, kısacası çapkın olması, onun "erkeksi" dediğiniz şu yanını gözünüzde büyütüyor mu yani harbiden?

abi bu gerçek olabilir mi? tüm masumiyeti bitti şu anda dünyanın. tıpkı doğadaki gibi, alfa erkek konumundaki erkeğinizi kıskanmak yerine ona sahip olduğunuzda "tüm kadınların canını okusun, eritsin erkeğim." moduna girip "onları kullanıyor, asıl deli gibi sevdiği kadını benim" fikrinde misiniz?

not: "erkeği, kadını, erkeğim, eritsin" kelimeleri bana yeterince itici gelmekte ama tarifim bu denli yeterli. toplumun genelinin anlayacağı tabirler bunlar ve daha entelektüel bir anlatım aklıma gelmedi.

laf sokmak yerine el atın olaya da bir gizemi aydınlatalım sayın suserlar

 
Bununla ilgili bir kaide yok. Kadindan kadina degisir bu durum.


  • floydian  (26.10.15 11:47:06) 
'Çok s*ken' erkeğin makbul olduğu toplumda buyuyen kız da "beni s*kecekse bari en çok s*ken s*ksin çünkü en çok s*ken bu olduğuna göre en iyisi de bu olmalı" türünden düşünürse kendisini suçlayamam. Eski ev arkadaşım olan kız erkek seçme kriterlerinden biri olarak "eskiden birlikte olduğu kızlar" diye açık açık söylemişti. Sanki ik uzmanı kendisi de ebru gündeş gibi seçiyor. Kızların "ama ben kimseyle yatmadım ki :S" kompleksine girip girmediğini bilemiyorum.

Şimdi modun biri beğenmez siler. Bu olayın başka kelimeyle açıklanması imkansız. kibarlık yapıp msj atma direkt sil. İngilizce de yazmadım ama...
  • i ve been mistreated  (26.10.15 12:09:01) 
Yok öyle bişey.


  • selamun aleykum kitty  (26.10.15 12:16:51) 
kadının neyi seksi bulduğuna göre değişir. bana bahsettiğiniz şey itici gelir ama çok zeki, kültürlü, çevresinden de bu yönüyle saygı gören bir erkeğe "sahip olmak" bana çekici gelir. erkeğin geçmişinde birçok kadın olmuş olabilir, bana kendimi özel hissettirebiliyorsa onlara takılmam ama bu benim için artı değer de değildir. nötr olduğum bir özelliği olur.


  • rivulet  (26.10.15 12:18:58) 
ya arkadaşlar, 250 gram mevzusunu geçin, cevaplar güzel de son anda böyle patlatmayın falsoyu. kimse 250 gramın tartı hesabında değil, mesele ilişkiler. insan ilişkisi yani.

onun haricinde erkekler benim yazdığım gibi düşünüyor, buradaki kadınlar ise öyle olmadığını söylüyor.
  • felsefeye duyarli insan  (26.10.15 12:29:50) 
@dude, aynı yaşanmışlığı tersten paylaşıyoruz. senin öncen benim sonram, senin sonran ise benim öncem. hikaye çok benzer.

hormonlardan sıyrılabilse insan uğraşır mı bu lanet saçmalıklarla a..
  • felsefeye duyarli insan  (26.10.15 12:41:54) 
erkeğin geçmişinde çok fazla kız olması, çapkın olması benim için eksi puandır.


  • peggy  (26.10.15 12:44:22) 
kesinlikle hayır. benim olan bana kalsın.


  • devilred  (26.10.15 12:57:11) 
Butthurt confirmed.


  • floydian  (26.10.15 13:04:43) 
Kabul edilmez ama icgudusel olarak var bunun gibi bir sey.


  • stavro  (26.10.15 13:37:00) 
geçmişinde çok fazla kız olması adamı etkileyici kılmaz, geçmişindeki kızların kalitesi daha önemli.


  • ambrosia  (26.10.15 14:54:12) 
Kafayi surekli kizlar icin çalıştıran erkek de çapkın erkek de itici. Hele bunlarla övunen daha itici. Capkinligin erkeksilikle ne alakasi var onu seyedemedim ben.


  • rayde  (26.10.15 14:56:14) 
"erkek partnerinizin başka kızları etkilemesi, hatta diğer bir deyişle geçmişinde birçok kız olması, kısacası çapkın olması"

bu dediğin üç şey de birbirinden çok farklı:

1. adam etkileyicidir, kadınlar flörtöz yaklaşmak ister (bilinçli veya bilinçsiz - ikisini de gördüm). adam ya bunlara karşılık verir ya da kibarca geri çevirir/ilgilenmez.

2. geçmişinde çok partneri / sevgilisi ve benzeri ilişkileri olmuştur. lakin bu beni ilgilendirmemesi gerekirken ilişkilere bakış açısı konusunda rahatsız eder. mesela ben fuckbuddy olarak ilişkisi olmuş birinden soğurum.

3. çapkınlık. bunun için etkileyici olmaya gerek yok. her insan gibi kadınlar da egolarını okşayandan hoşlanır, tipi olmasa bile etkilenir. çapkın olmak için etkileyici olmaya gerek yok, cesaretli olmak yeterli.

bu kişinin sevgilim olduğunu düşünürsek bunların arasından sadece 1'deki erkeğin "karşılık vermeyeni" makbuldür diyorum. aynı şey ne tesadüf ki kadın için de geçerli.
  • pokerface  (26.10.15 17:06:38) 
bak sana yaşadığım şeyi anlatayım, taa lisedeki kız arkadaşım üniversiteye gidince aramız da açılmıştı, başka birini bulmuştu. Bana durumu anlatırken "bir sürü ilişki yaşamış çok ilginç biri" demişti, ciddiyim o an travma yaşamıştım eve gidince elim ayağım titriyordu, 6 yıl geçti ben hala efendi adamlıktan çıkamadım kız gitti o adamı ilginç buldu beni bıraktı...

Sonra alıştım tabii hayat böyle. Bir arkadaşım(kız) da şey demişti, uzun süredir sevgilisi olmayan bir adamla neden takılayım ki bulamıyordur belki bir onda şeyler eksiktir. Aynı kız erkekler neden bu kadar egoist kendini beğenmiş diye yakınırken öyle birkaç kişiyle takılıyordu.

Ya hep tavsiye ettiğim bir kitap var: "Kızıl Kraliçe: Cinselliğin Evrimi" bu kitapta denene göre kuşlar vb diğer hayvanlar bile, doğaları gereği en iyi genlere sahip, kuyruğu en uzun bilmenne karşı cinsi seçecekken diğer dişiler başka birini seçiyorsa ona yöneliyorlarmış. Yani kuyruğu uzun olan makbul diyelim, bazı dişiler kısa-çirkin başka bir kuşu seçiyorsa çoğu dişi ona yöneliyor çünkü çocuklarının sağlıklı güçlü olmasından çok "beğenilen" genlere sahip olması ona ileride daha fazla üreme avantajı sağlıyor.

çok basit bakarsak da, mağazada sürekli duran kimsenin istemediği elbiseyi mi almak istersin herkesin incelediği almak için kavga ettiği elbiseyi mi?
  • rodriguez2  (27.10.15 15:42:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.