[]

Toner Dolumundan Anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

Yurtdışında yaşıyorum, buradan Kyocera fs-1030D model bir yazıcı aldım. Okul için gerekli bir çok textbook'u basıyorum. ancak tonerim bitmeye yaklaştı ve burada doldurma ücretleri ciddi yüksek. Yeni toner almak zaten öğrenci işi değil. Dolayısıyla doldurmak istiyorum. Ancak hiç anlamam bu işlerden ve bazı yerlerde çipli olduğunu ve doldursam da kullanamayacağımı duydum toneri. Bu yazıcıda öyle bir şey var mı yok mu onu da bilmiyorum. Toner modelim TK-120 diye geçiyormuş. Yazıcının ve tonerin görselleri aşağıda var. Bunu yapabilmem için ne almam lazım? Nelere dikkat edilir? Bilenler yardımcı olursa sevinirim.




 
google'a yazıcı markası + chip resetleme yazarsan yardımcı olabilir senin için.

bende samsung ml 1600 zımbırıtsı var. aynı şekilde toneri doldurdum ama hata veriyordu sürekli. bir şey sınırı mı ne oluyormuş. basit bir program ile sıfırladım sayacını. ama bu marka sanırım alman markası ben arattığımda çoğu sayfa almanca çıkıyor o yüzden yardıkmcı olamadım. senin dilin varsa arat bi bakalım.
  • yuz kiloluk bir zenci  (24.10.15 22:50:58) 
ya galiba bunların çipi şey, toner tamamen bitince kilitliyo kendini. doldursan da okumuyo makina. tam bitmeden doldurabiliyosun. bi de bi nevi 'kırık' çipleri var. orijinalin yerine onu takıyorsun.sayacı mmı kandırıyo naapıyo bilmiyorum ama kullanılıyo. türkiyede bulmak kolay ama orada nasıldır bilemem.


  • muratchelik  (24.10.15 23:09:25 ~ 23:09:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.