[]

50 -60 Günlük Avrupa Turu düsünüyorum.

1 Öncelikle Planladığım Rota şu şekilde

1 scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net

2 scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net

3- scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net


4-scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net


5-scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net

Madride uçakla gidip ,Budapesteden uçakla istanbula döneceğiz ..

1 Rota Nasıl ? Direkt interrail bileti almıyoruz kafamda daha çok uçak bileti ,otobüs bileti vb şeyler var.Maliyeti ne olur ?

2-Vize alacağım ama mülteci sorunu nedeniyle en kolay vize veren ülke hangisi ? ve uzun süreli bir gezi yapacağım bu arada 25 yaşında öğrenci ve işsizim (sponsorum yok ).Yüklü bir hesap ve ev tapusu var bu işi çözer mi ? Uzun süreli vize alır mıyız ?Bir de vize başvurusu sırasında uçak biletini iadeli olarak nereden alabiliriz ? Ücretsiz randevu veren siteler oluyormus..

3-Şubat ve martta avrupa nasıl olur ?Soğuk mu zevkli olur mu ?

4-Neler tavsiye ediyorsunuz ?

 
o harfler duracağın şehir işe çok fazla şehir var bana kalırsa, danimarkayı kısaltıp, stuttgart, tallinn, cologne, bremen vs çıkar bence. ayrıca mutlaka berlin'e uğra. münih, berlin, hamburg rptası çok daha iyi olur.

şubat martta donarsın her türlü, tren vs. de aksayabilir.

bana kalsa kışın 10-15 gün gider geri kalanını gelecek yaza saklarım, avrupa yazın çok daha güzel.
  • christopher nolan  (12.10.15 02:37:48 ~ 02:41:40) 
bence bu rota baya bir pahalıya mal olur.


  • dirty pussy and cock  (12.10.15 02:38:23) 
Mobilim rotaya bakamiyorum

Avrupa'da low cost ucak isini baya kolaylastirir ama havaalanina git, bekle vs va gibi sebeplerden cok Zaman kaybedersin. Otobua firmalari da hem sayica cok degil hem de trenle neredeyse ayni fiyat. Interrail bileti alip onu kullanmak bence daha mantikli (44 gun, 10 ulke gezmis biri olarak soyluyorum) interrail, ucak, otobus yapmistik gezi icin

Subat ve martta gotun donar avrupada. Hakkaten donar.

Couchsurfing elberte ki biliyosun. Eger hesabin yoksa hemen su dk ac ve insan agirlayip event'lere gitmeye basla ki 3-5 referansin olsun mutlaka

60 gun vize bana utopik geldi. Daha makul bisey icin basvurulup 90 gun vize cikarsa uzatilabilir. 2 ay sene ortasinda ogrenci adamin abrupada ne isi var derler. Her kalacagin yerin rezervasyonuni falan da gostermen gerekir
  • la noix  (12.10.15 04:40:36) 
vize konusunda sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum. tüm rezervasyon ve belgelerini isterler ve yine de vize çıkmayabilir.


  • sayns  (12.10.15 07:39:47) 
Endülüse uğramıyorsunuz yanlış yapıyorsunuz


  • i ve been mistreated  (12.10.15 10:17:58) 
1) bu kadar fazla durağa uçak ve otobüsle gitmek çok uğraştırır, interrail +1. bence gereksiz duraklı rotan ama herkesin gitmek istediği yerler farklı olduğu için şuraya gitme diyemem. endülüs'e +1 veririm, bir de 50 gün avrupa'da gezip italya'ya gitmemiş olmak ayıp derim.

2)öğrenciysen isterse hesabında 150bin avro olsun yine sponsor isteyecekler, benden istediler en azından(150bin avrom yoktu, iki haneliydi). babanın/annenin emekli maaşı varsa, bir de tapu varsa onun üzerine yeterlidir, bulabiliyorsan yakın akraba sponsor bul. uzun süreli istiyorsun bir de, normalden daha garanti vermen lazım adamlara. olmadı multi iste, baharda güney yazın kuzey yap. uçak için rezervasyon yap, indirimli olanı değil de en yüksek fiyatlı bileti seç, o zaman rezervasyon imkanı oluyor.

3)vaktin varsa avrupa yazın gezilir +1. ispanya'nın güneyi hariç sıcaktan bunalmazsın, çoğu yerde donmaktan iyidir.

4)floransa, roma, granada rotanda olmayıp bence görülmesi gereken yerler.
  • baba jo  (12.10.15 10:27:20 ~ 10:29:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.